.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 13:28

Kawasaki Versys 1100 2025 – Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες

Επιβεβαιώνεται από νέες πηγές ο αυξημένος κυβισμός, δεν φαίνονται μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση.

Πριν από λίγα 24ωρα, η είδηση μας για ένα νέο Kawasaki Versys 1100, συνοδευόμενη από μία τρισδιάστατη ψηφιακή απεικόνιση για το πως θα μπορούσε να είναι, συγκέντρωσε αρκετή προσοχή από το «πράσινο» και μη κοινό. Φαίνεται ότι τώρα, πηγές εξ Αμερικής ανακάλυψαν την... κανονική μοτοσυκλέτα, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες της αλλά και μιλώντας περισσότερο για το τι περιμένουμε.

Πιο συγκεκριμένα, η αύξηση του κυβισμού στα 1.100 κυβικά επιβεβαιώνεται  - 1.099 συγκεκριμένα-, ενώ σε ακόμα πιο ευχάριστα νέα, η ισχύς θα αυξηθεί πιθανότατα στους 133 ίππους. Η σχεδίαση της μοτοσυκλέτας, πάντως, φαίνεται σε μεγάλο βαθμό ίδια με ό,τι γνωρίζουμε ήδη, παρά μόνο με έναν νέο χρωματικό συνδυασμό και την εμφάνιση του αριθμού 1.100 πλέον, στην επιγραφή του μοντέλου.

Παράλληλα, οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι τονίζουν και αυτοί, ότι η μη εμφάνιση ενός νέου Z900 για το 2025, διατηρεί ζωντανά τα σενάρια για ανανέωση του μοντέλου, ίσως ως Z1100. Παράλληλα, σίγουρη θεωρείται και η παρουσίαση ενός νέου Ninja 1100 – προσέξτε, όχι η Supersport, αλλά η Sport Touring Μοτοσυκλέτα. Ίδωμεν, ενόψει EICMA και Intermot.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 13:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki Z900RS SE 2025 με ανθεκτικό χρώμα που αυτοδιορθώνεται
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon