.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 12:21

Kawasaki Z900RS SE 2025 με ανθεκτικό χρώμα που αυτοδιορθώνεται

Η Kawasaki εξοπλίζει την κορυφαία έκδοση SE του Z900RS με ένα νέο χρώμα που καλύπτει μόνο του τις γρατζουνιές.

Στην Ιαπωνία από την 1η Σεπτεμβρίου 2024 διατίθεται στην εγχώρια αγορά το Kawasaki Z900RS SE με τα χρώματα που λογικά θα δούμε στην Ευρώπη το 2025. Ήδη από τον Ιούλιο έχουμε δει δύο νέα χρώματα για το βασικό μοντέλο Z900RS που πρωτοπαρουσιάστηκαν από την Kawasaki στην Ινδονησία και πλέον αυτά έχουν ανακοινωθεί και για την ιαπωνική αγορά.

Δίπλα στο Z900RS η πολυτελέστερη έκδοση SE, με αμορτισέρ Ohlins πίσω και φρένα Brembo M4.32 μπροστά, αποκτά κι αυτή ένα νέο χρώμα για το 2025 με συνδυασμό δύο σκοτεινών τόνων μαύρου γυαλιστερού και γκρίζου ματ - επισήμως Metallic Flat Spark Black x Metallic Matte Carbon Gray.

Το σημαντικό γι' αυτό το νέο χρώμα ωστόσο είναι η σύνθεσή του, καθώς η Kawasaki χρησιμοποιεί στο ρεζερβουάρ και στα πλαϊνά καπάκια το ειδικό ανθεκτικό και αυτοσυντηρούμενο χρώμα που είχε λανσάρει για πρώτη φορά στο Η2 το 2019.

Πρόκειται για μια τεχνολογικά προηγμένη βαφή που δηλώνει ανθεκτική στις γρατζουνιές, ενώ έχει την ικανότητα να καλύψει από μόνη της μικρά γδαρσίματα όταν η θερμοκρασία της επιφάνειας ανέβει, όπως λ.χ. όταν μείνει για ώρα στον απευθείας ήλιο.

Δείτε το στην ιαπωνική ιστοσελίδα της Kawasaki: Z900RS SE 2025

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon