.
Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 13:38

Kawasaki Versys 1100 2025 – Νέα στοιχεία για αυξημένη ιπποδύναμη και όχι μόνο

Τα τελευταία στοιχεία για το επερχόμενο, όπως όλα δείχνουν, μοντέλο, που έρχονται στην δημοσιότητα.

Για την πρώτη εμφάνιση του ονόματος Versys 1100 στην παγκόσμια μοτο-επικαιρότητα, σας γράψαμε πριν λίγες ημέρες – Δείτε το άρθρο με ένα κλικ εδώ. Τώρα, λίγα περισσότερα στοιχεία για το μοντέλο έρχονται στο φως, με το... σταγονόμετρο μεν, αλλά όσο χρειάζεται για να κρατήσουν το ενδιαφέρον ζωντανό μέχρι τις διεθνείς εκθέσεις του φθινοπώρου.

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, λοιπόν, πράγματι μιλάμε για μία αύξηση κυβισμού και όχι απλώς μία αλλαγή ονόματος για το μοντέλο. Δεν αναφέρεται ακριβώς πόσο, αλλά η πηγή μιλά για αύξηση τόσο διαδρομής όσο και διαμέτρου (μένει να επιβεβαιωθεί), με την νέα ισχύ του Versys 1100 να αναμένεται μεταξύ 125 και 128 ίππους. Αυξημένη αναμένεται και η ροπή του νέου κινητήρα, λογική συνέπεια της αύξησης κυβισμού.

Ο χαρακτήρας του μοντέλου θα παραμείνει «ασφάλτινος» με τροχούς 17 ιντσών εμπρός και πίσω, ενώ πολύ πιθανή είναι μια σχεδιαστική ανανέωση του μοντέλου, αλλά και τεχνολογικό φρεσκάρισμα με την χρήση εξοπλισμού όπως το Adaptive Cruise Control, με χρήση εμπρός ραντάρ. Κατά τα άλλα, ανοικτό μένει ακόμα το θέμα για τυχόν Z 1100, πιθανόν με τον ίδιο, νέο κινητήρα του Versys 1100 αλλά ισχυρότερο. Όλα θα επιβεβαιωθούν -ή θα διαψευσθούν- σύντομα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 13:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon