.
Κατηγορία Kawasaki
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 16:05

Kawasaki Ninja ZX-6R - Nέα χρώματα παρουσιάστηκαν στην Ιαπωνία

Η Kawasaki αποκάλυψε στην πατρίδα της τους νέους χρωματισμούς για τη supersport μοτοσυκλέτα της που πιθανότατα θα φορά σε όλον τον κόσμο από το 2025.

Δεν αλλάζει το Ninja ZX-6R για την επόμενη χρονιά, καθώς η Kawasaki αποκάλυψε τα νέα χρώματα που θα είναι διαθέσιμα στην ιαπωνική αγορά από 15 Σεπτεμβρίου 2024, δίχως την παραμικρή άλλη αλλαγή στη μοτοσυκλέτα που θα συνεχίσει να διατίθεται στη βασική έκδοση Ninja ZX-6R, τη ρέπλικα KRT Edition και την επετειακή 40th Anniversary Edition.

kawasaki zx6r 4

Στη νέα ιαπωνική γκάμα έχουμε φρεσκάρισμα στη χρωματική παλέτα του βασικού μοντέλου, το οποίο θα διατίθεται σε δύο χρώματα: ένα νέο λευκό και το μαύρο που έχει νέα γραφικά.

kawasaki zx6r 10

Επιπλέον υπάρχει η έκδοση ρέπλικα KRT Edition (Kawasaki Racing Team) που συνεχίζει στην παραδοσιακή πράσινη βάση με νέα γραφικά που ενσωματώνουν και λίγο κίτρινο στις γραμμές τους, ενώ η επετειακή 40th Anniversary Edition συνεχίζει φυσικά ως είχε.

kawasaki zx6r 7

Δείτε όλη τη νέα γκάμα στην ιαπωνική ιστοσελίδα της Kawasaki: kawasaki-motors.com/ja-jp/motorcycle/ninja/supersport/ninja-zx-6r

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon