.
Κατηγορία Husqvarna
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 12:29

Husqvarna EE5 2025 – Η νέα ηλεκτρική playbike για παιδιά

Μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που παρέχει εκτεταμένο χρόνο οδήγησης και σταθερή απόδοση, για τους επίδοξους μελλοντικούς πρωταθλητές off-road.

Η Husqvarna Mobility είναι ενθουσιασμένη που αποκαλύπτει ένα νέο EE 5 για το 2025. Με την εισαγωγή της τεχνολογίας υδρόψυξης στην υπερσύγχρονη μοτοσυκλέτα μοτοκρός, η μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει αυξηθεί κατά 30%, επιπλέον της παροχής πιο σταθερής παροχής ενέργειας για τη διάρκεια του χρόνου λειτουργίας του. Το EE 5 είναι επίσης βελτιωμένο για το νέο έτος μοντέλου με μειωμένες διαστάσεις πλαστικών από τη σειρά μοτοκρός πλήρους μεγέθους και φινιρισμένο με διακριτικά γραφικά.

Από την πολύ επιτυχημένη κυκλοφορία του το 2019, το EE 5 προσφέρει στους νέους αναβάτες μια ομαλή εισαγωγή στην ιππασία και τους αγώνες μοτοκρός. Τροφοδοτούμενο από μια ικανή και εξαιρετικά αποδοτική μπαταρία Li-Ion 907 Wh και ηλεκτροκινητήρα 5 kW, το EE 5 ανταγωνίζεται τις επιδόσεις του ανταγωνισμού του κινητήρα εσωτερικής καύσης 50 cc. Με μια επιλογή από έξι τρόπους οδήγησης, η παροχή ισχύος μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε όλες τις ικανότητες του αναβάτη.

Όταν επιλέγεται η χαμηλότερη λειτουργία, η μπαταρία προσφέρει περίπου δύο ώρες οδήγησης. Ο συνολικός χρόνος λειτουργίας ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες του κομματιού και τη λειτουργία που έχει επιλεγεί με τη λιγότερο περιοριστική επιλογή που επιτρέπει έως και 30 λεπτά δράσης. Η απλή επαναφόρτιση είναι εξασφαλισμένη με τον παγκόσμιων προδιαγραφών φορτιστή, ο οποίος μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε πρίζα 110 ή 230 Volt. Μόλις συνδεθεί, μπορεί να επιτευχθεί φόρτιση 80% σε μόλις 45 λεπτά, ενώ η πλήρης επαναφόρτιση διαρκεί μόνο 70 λεπτά.

Πέρα από τον υδρόψυκτο κινητήρα, το EE 5 είναι επιδέξια κατασκευασμένο με ένα τέλεια ισορροπημένο και ρυθμιζόμενο σε ύψος πλαίσιο. Απλώς επανατοποθετώντας το εργονομικό αμάξωμα και το κάθισμα στα κάτω σημεία στερέωσης, επανατοποθετώντας το αμορτισέρ WP στην εναλλακτική θέση και ανυψώνοντας το πιρούνι WP μέσω των πλακών του τιμονιού, το EE 5 μπορεί να αλλάξει από το τυπικό του ύψος των 674 mm σε 626 mm. Αυτή η δυνατότητα προσαρμογής επιτρέπει στους πιο κοντούς αναβάτες να αρχίσουν να οδηγούν το EE 5 στη χαμηλότερη θέση του και καθώς μεγαλώνουν, η υψηλότερη ρύθμιση μπορεί να επανεισαχθεί.

Περαιτέρω προσαρμογή προέρχεται από την ανάρτηση WP. Το αμορτισέρ προσφέρει διαδρομή 193 mm και ρυθμιζόμενη προφόρτιση, συμπίεση υψηλής και χαμηλής ταχύτητας και ανάκαμψη για να διασφαλίσει ότι οι αναβάτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο set-up. Μαζί με τα πιρούνια 35 mm που προσφέρουν 205 mm διαδρομής, όλοι οι νέοι μπορούν να οδηγούν με άνεση και αυτοπεποίθηση, ακόμη και στις πιο σκληρές πίστες αγώνων.

Με μια εκτενή λίστα ποιοτικών εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται για τη συναρμολόγηση του μικρού μηχανήματος, το EE 5 προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία στην πίστα για όλους τους νέους. Τα υδραυλικά δισκόφρενα, το πλαίσιο από χάλυβα υψηλής αντοχής από χρώμιο-μολυβδαίνιο, το τιμόνι της NEKEN και οι λαβές ODI και τα ελαστικά MAXXIS υπογραμμίζουν τις υψηλές προδιαγραφές του πιο πρόσφατου EE 5.

Τεχνικά σημεία

  • Ηλεκτρικός κινητήρας τελευταίας τεχνολογίας με μέγιστη ισχύ 5 kW και νέα υδρόψυξη
  • Νέο αμάξωμα και ρυθμιζόμενη εργονομία
  • Έξι διαφορετικοί τρόποι οδήγησης που ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα αναβατών
  • Εύκολα επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Ion 907 Wh
  • Μοντέρνο πλαίσιο και ρυθμιζόμενη ανάρτηση WP
  • Αποδεδειγμένα εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες
  • Ελαστικά MAXXIS ST για μέγιστη πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες
  • Τιμόνι NEKEN και λαβές ODI

Παράλληλα με την κυκλοφορία του EE 5 2025, η Husqvarna Mobility είναι ενθουσιασμένη που προσφέρει μια πλήρη γκάμα Kids Railed Gear. Η πλήρης σειρά είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας και περιλαμβάνει κράνος, γυαλιά, πουκάμισο, παντελόνι και γάντια, με τις μπότες Flame, κατασκευασμένες από τη Sidi, να δημιουργούν ένα πλήρες σετ ρούχων για όλους τους νέους. Επιπλέον, μια συνοπτική επιλογή Τεχνικών Αξεσουάρ επιτρέπει την προσαρμογή του EE 5 για να ταιριάζει σε κάθε αναβάτη ξεχωριστά.

Το 2025 Husqvarna EE 5 θα αρχίσει να είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο από τώρα και στο εξής σε όλες τις εξουσιοδοτημένες αντιπροσωπείες Husqvarna Mobility. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα. Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα, απευθυνθείτε στους αντιπροσώπους Husqvarna.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 12:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna Norden 901 Expedition 2025
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon