.
Κατηγορία Άλλοι
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 09:18

Husqvarna - 1ος αγώνας Enduro 2015, Μέγαρα

 

Στο ψηλότερο σκαλί!

 

Οι αγωνιστικές ομάδες της HUSQVARNA συμμετείχαν στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduroπου διοργανώθηκε από την ΛΕΜΜ στα Μέγαρα την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015.
Σε έναν άψογο διοργανωτικά αγώνα οι αναβάτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό διεκδικώντας τις καλύτερες δυνατές θέσεις στις κατηγορίες τους.

Ο πολύ δυνατός ανταγωνισμός αλλά και οι ιδανικές καιρικές συνθήκες χάρισαν πλούσιο θέαμα σε όλους.
Όλοι οι αναβάτες της HUSQVARNA κατάφεραν να τερματίσουν τον αγώνα σημειώνοντας μάλιστα ανταγωνιστικούς χρόνους στις ειδικές διαδρομές.
Στην Ε2 ο Αντώνης Δήμου της HUSQVARNA MOTOACTION #24 οδήγησε τραυματισμένος την Husqvarna TE250 και τερμάτισε στην 7η θέση με στόχο την συλλογή πολύτιμων βαθμών.

Στην κατηγορία E Junior ο Αρτέμης Σφηναρολάκης της HUSQVARNA MOTOACTION #41 οδήγησε την Husqvarna TE125 μοτοσυκλέτα του με στόχο την πρώτη θέση της κατηγορίας του. Ακολουθώντας τις οδηγίες της ομάδας του κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου μετά από δυνατές μάχες με τους συναθλητές του στην κατηγορία νέων. Στην ίδια κατηγορία 3ος τερμάτισε ο Πολυχρόνης Αλέξανδρος #44 αθλητής της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ πάνω σε μια Husqvarna TE 125. Ο Αλέξανδρος οδήγησε με ταχύτητα και προσοχή διεκδικώντας και κερδίζοντας δίκαια μια θέση στο βάθρο με την νέα του μοτοσυκλέτα.

Στην κατηγορία E Senior η ομάδα της HUSQVARNA MOTOACTION παρείχε τεχνική υποστήριξη σε τέσσερεις αθλητές οι οποίοι απόλαυσαν την οδήγηση πάνω στις καλύτερες μοτοσυκλέτες και έφεραν σε πέρας τον αγώνα με επιτυχία.
Ο αναβάτης που είχε κερδίσει τα περισσότερα του πρωταθλήματα με μοτοσυκλέτες Husqvarna τις περασμένες δύο δεκαετίες, Δημήτρης Τουμπανιάρης #551 κατάκτησε την 2η θέση της κατηγορίας οδηγώντας ταχύτατα μια Husqvarna FE450.Στην ίδια κατηγορία με μοτοσυκλέτες Husaberg FE 350 τερμάτισαν οι Γερόπουλος Πέτρος #555 7ος, Κουρκουτέλης Αναστάσιος 15ος και Φούνταρης Αχιλλεας 17ος
Στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος η ομάδα HUSQVARNA MOTOACTION παρείχε τεχνική υποστήριξη σε όλους τους αναβάτες που συμμετείχαν με μοτοσυκλέτες Husqvarna - Husaberg.
Στην Ε2 ο Καρπούζης Δημήτριος #731 οδήγησε την Husqvarna FE350 πολύ γρήγορα αλλά μια μικρή πτώση τον κράτησε στην 4η θέση της κατηγορίας. 7ος πάνω σε μια Husaberg FE450 τερμάτισε τον αγώνα ο Λιαρόπουλος Κωνσταντίνος #730.
Στον αγώνα αυτόν συμμετείχε και η Πολυτίμη Κυριακοπούλου #61 Husqvarna FE350 στην κατηγορία γυναικών καταφέρνοντας να τερματίσει δίχως προβλήματα τον αγώνα. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες γυναίκες το παράδειγμα της Πολυτίμης και να έχουμε περισσότερες παρουσίες στην κατηγορία EW.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον δεύτερο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος enduro την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στην πόλη της Κατερίνης.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 10:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon