.
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 08:45

Joan Mir - Εφιάλτης -και- στο Phillip Island

Ο Joan Mir είχε καλή αίσθηση πριν από το GP της Αυστραλίας, αλλά τελικά έπεσε έξω αφού υπέφερε από ένα «απροσδόκητο» πρόβλημα από την αρχή.

Στον αντίποδα, ο teammate του Mir στη Repsol Honda, Luca Marini, έφυγε από την Αυστραλία με την αίσθηση ότι η δουλειά που έκανε ο ίδιος και η ομάδα του από την αρχή της χρονιάς τελικά αποδίδει καρπούς, κάτι που απουσίαζε στην περίληψη του αγώνα από τον Mir.

«Ήταν ένας εφιάλτης. Δεν κατάλαβα τι πραγματικά συνέβη, ειλικρινά. Αγωνίστηκα σε όλο τον αγώνα με κάποιο απροσδόκητο πρόβλημα που δεν είχα όλο το Σαββατοκύριακο. Είναι αυτές τις μέρες που δεν ξέρεις τι να πεις, γιατί ήμουν αισιόδοξος, στο Warm Up τα συναισθήματά μου ήταν πολύ καλύτερα και δουλεύαμε λίγο στις λεπτομέρειες για τον αγώνα. Τότε, στον αγώνα, δεν μπόρεσα να οδηγήσω. Είχα έντονους κραδασμούς στη μοτοσυκλέτα. Δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά από πού είχαμε τη δόνηση αυτή, γιατί φαίνεται ότι ήμουν ο μόνος και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω: θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε, θα δουλέψουμε και δεν θα τα παρατήσουμε».

Ήταν τα λεγόμενα του Mir στο motogp.com, με τη συνύπαρξη του με τη Honda να συνεχίζεται βασανιστικά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triumph Racing - Κατεβαίνει στο Πρωτάθλημα EnduroGP το 2025
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon