.
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 09:10

Valentino Rossi - Περισσότερο MotoGP το 2025

Την πρόθεση του για περισσότερες μοτοσυκλέτες και λιγότερα αυτοκίνητα μες το 2025 εξέφρασε ο Ιταλός πολυπρωταθλητής.

Ο Valentino Rossi αποσύρθηκε από το MotoGP στα τέλη του 2021 και από το 2022, έχει τη δική του ομάδα στα paddock - την VR46 Racing Team. Ταυτόχρονα, έχει αφοσιωθεί επαγγελματικά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό αγωνιζόμενος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) ως επίσημος οδηγός της BMW. Παρά το γεγονός ότι το εν λόγω πρωτάθλημα είχε μόνο οκτώ γύρους σε διάστημα εννέα μηνών, ο Γιατρός δεν κατάφερε να είναι τόσο παρών στο MotoGP όσο θα ήθελε και επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να παρακολουθήσει περισσότερα Grand Prix τον επόμενο χρόνο.

Σε δηλώσεις του στο Motorsport.com, ο Rossi παραδέχτηκε ότι αυτό θα γίνει εις βάρος ορισμένων από τις αγωνιστικές του δραστηριότητες με αυτοκίνητα: «Το 2025, θέλω να είμαι περισσότερο παρών στους αγώνες MotoGP, οπότε θα κάνω λιγότερους αγώνες αυτοκινήτου για αυτόν τον λόγο».

Εκτός από το WEC, ο Ιταλός συμμετέχει και σε ορισμένους αγώνες GT ​​World Challenge Europe. Παράλληλα, διαχειρίζεται την VR46 Racing Team και την VR46 Riders Academy και φυσικά, έχει να φροντίσει την οικογένειά του – τη σύντροφό του Francesca, την κόρη του Giulietta και ένα δεύτερο παιδί που είναι... καθοδόν.

Λέτε μες το 2025 να καταφέρει -κάπως- και wildcard συμμεροχή;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon