.
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 11:52

Ευρωπαϊκό SSP300 Γυναικών 2024, Imola - Δύο φορές στην πρώτη δεκάδα η Δήμητρα Λαδά

Η Ελληνίδα αναβάτρια έτρεξε με wild card στον τελευταίο αγώνα του WEC 2024 και τα πήγε περίφημα.

Το περασμένο σαββατοκύριακο έγινε ο τελευταίος διπλός αγώνας της χρονιάς για το SSP300 Women's European Championship (WEC), το γυναικείο πρωτάθλημα Ευρώπης στην πίστα Autodromo Enzo e Dino Ferrari στην Imola, Ιταλία.

Εκεί έδωσε το παρόν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Δήμητρα Λαδά με Yamaha R3 για τη δεύτερη φετινή της συμμετοχή ως wild card στο WEC. Είχε προηγηθεί η πρώτη της συμμετοχή στον διπλό αγώνα του Brno (Τσεχία) τον Ιούλιο, όπου είχε καταγράψει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα με τη δέκατη θέση που είχε κατακτήσει στον πρώτο αγώνα.

tzoytoy imola24 2

Η επιστροφή στο φινάλε της Imola έφερε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στη Δήμητρα, καθώς ξεκίνησε τον πρώτο αγώνα ισοφαρίζοντας την επίδοση του Brno με τη δέκατη θέση και άλλους έξι βαθμούς στ' όνομά της, ενώ στον δεύτερο κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά τα γυρολόγιά της - ρίχνοντας τον ταχύτερο χρόνο της κατά 2 δευτερόλεπτα - και να κατακτήσει την έβδομη θέση, προσθέτοντας άλλους εννιά βαθμούς στο άθροισμά της.

Για την ιστορία, Πρωταθλήτρια Ευρώπης SSP300 αναδείχθηκε η Ισπανίδα Natalia Rivera (Yamaha), κατακτώντας τη νίκη στον πρώτο αγώνα από την Ιταλίδα Josephine Bruno (Kawasaki), ενώ στον δεύτερο αγώνα οι δύο αυτές πρωταγωνίστριες τερμάτισαν με την ανάποδη σειρά, αποτέλεσμα που για τη Rivera σήμαινε την κατάκτηση του WEC 2024.

tzoytoy imola24 3

Να συγχαρούμε τη Δήμητρα για τη σπουδαία επιτυχία της, καθώς είναι η πρώτη Ελληνίδα που καταγράφει βαθμούς στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μακάρι να έχει την ευκαιρία για μια πλήρη συμμετοχή στο μέλλον, καθώς έχει πολλάκις δείξει πως έχει τα φόντα να είναι ανταγωνιστική.

Από μας δε μένει παρά να της απευθύνουμε τα συγχαρητήρια που δικαίως της αξίζουν!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon