.
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 19:35

MotoGP 2024 - Παρασκευή α λα ιταλικά στην Ταϊλάνδη

To δίδυμο των Bastianini και Ducati βρέθηκαν στην κορυφή των χρονομετρήσεων της Παρασκευής στην πίστα της Mandalika.

Για την ακρίβεια, πέντε μοτοσυκλέτες της Ducati συνετέλεσαν την πρώτη 5άδα, με τον Jorge Martín να είναι ο δεύτερος ταχύτερος με το Desmosedici GP της Pramac Racing Team, ακολουθούμενος από τον teammate του Franco Morbidelli. Η τέταρτη και η πέμπτη θέση, κατελήφθησαν από τους Francesco Bagnaia και Marco Bezzecchi, αντίστοιχα. Πολύ καλή επίδοση έκανε ο Fabio Quartararo με τον 6ο καλύτερο χρόνο της μέρας, μπροστά από το Marc Marquez. Τη 10αδα της κορυφής έκλεισαν οι Pedro Acosta, Fabio Di Giannantonio και Maverick Vinales.

Enea Bastianini, Ducati Lenovo Team – «Ήταν μια θετική μέρα. Η πίστα ήταν λίγο βρώμικη σήμερα το πρωί, αλλά βελτιώθηκε πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προφανώς οι χρόνοι έπεσαν σημαντικά το απόγευμα, αλλά η αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα ήταν ήδη καλή από την πρώτη συνεδρία. Στη συνέχεια κάναμε κάποιες προσαρμογές, οι οποίες λειτούργησαν καλά. Ήμασταν δυνατοί στους χρόνους, ενώ το μεσαίο πίσω ελαστικό απαιτεί μερικούς γύρους πριν μπει σε σωστή θερμοκρασία. Είμαστε όλοι πολύ κοντά στο χρόνο, οπότε δεν θα είναι εύκολο αύριο στις κατατακτήριες. Σε κάθε περίπτωση, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη σημερινή απόδοση».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024 19:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon