.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 14:38

H Team HRC θα τρέξει ένα ηλεκτρικό Trial στο ιαπωνικό πρωτάθλημα

Η εργοστασιακή ομάδα Trial της Honda ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί με ένα ηλεκτρικό RTL στο ιαπωνικό πρωτάθλημα Trial, με αναβάτη τον έμπειρο Takahisa Fujinami.

Αυτή θα είναι η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα trial της Honda και θα κάνει το αγωνιστικό της ντεμπούτο στον έκτο γύρο του ιαπωνικού πρωταθλήματος MFJ All Japan Trial Championship, στην κατηγορία International A Super, στις 13 Οκτωβρίου 2024 στην πόλη Yuasa.

To RTL Electric εξελίχθηκε με βάση το εργοστασιακό αγωνιστικό Montesa COTA 4RT με το οποίο ο Toni Bou κατέκτησε πριν λίγες μέρες τον 18ο τίτλο του στο παγκόσμιο TrialGP. Τα ηλεκτρικά μέρη της μοτοσυκλέτας προέρχονται από το πρωτότυπο CR Electric Proto που έκανε το ντεμπούτο του φέτος στο νεοσύστατο FIM E-Xplorer World Cup.

66e31c47d02a39.50660647

Στη σέλα του επίσης πρωτότυπου RTL Electric θα βρεθεί ο γνωστός Ιάπωνας αναβάτης Takahisa Fujinami, παγκόσμιος πρωταθλητής Trial το 2004, επί χρόνια ομόσταυλος του Toni Bou και, πλέον στα 44 του, μάνατζερ της Repsol Honda Team. O Fujinami έχει αναλάβει να ηγηθεί της εξέλιξης της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας αυτής και ως αναβάτης δοκιμών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon