.
Κατηγορία Αλλοι
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 12:02

Ο Jonny Walker στην Triumph Racing!

Η είσοδος της Triumph στον χώρο του εντούρο θα γίνει με μια πολύ δυνατή μεταγραφή.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Jonny Walker μέσω των κοινωνικών του δικτύων, υπέγραψε συμφωνία με την Triumph Racing για να ηγηθεί της επέκτασης στον χώρο του εντούρο. Συγκεκριμένα, με τον Walker στη σέλα της TF 250 η Triumph θα συμμετάσχει το 2025 στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα SuperEnduro, ενώ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε επιλεγμένους αγώνες των παγκοσμίων Hard Enduro και EnduroGP, καθώς και στο αμερικανικό AMA EnduroCross.

Ο Jonny Walker έρχεται στην Triumph Racing με αγωνιστική εμπειρία 15 ετών στον κόσμο του εντούρο και παλμαρέ που περιλαμβάνει τρεις νίκες στο περίφημο Red Bull Erzbergrodeo και αρκετές νίκες σε αγώνες SuperEnduro.

Η πρώτη εμφάνιση του Walker με την Triumph Racing θα γίνει στον αγώνα Indoor Enduro of Champions στις 5 Οκτωβρίου 2024 στη Utilita Arena του Newcastle στην Αγγλία.

Η Triumph συμμετέχει φέτος με δύο αναβάτες σε όλη τη σεζόν της κατηγορίας ΜΧ2 (250cc) του παγκοσμίου MXGP όπου έχει ήδη επιτύχει αρκετά βάθρα στο κορυφαίο αυτό επίπεδο και πρόσφατα ανακοίνωσε το πλάνο της να μπει και στον χώρο του Enduro παρουσιάζοντας τον πολύπειρο Paul Edmonson ως ηγέτη αυτού του νέου προγράμματος.

Η προσθήκη ενός αναβάτη που αποδεδειγμένα μπορεί να κερδίσει έρχεται να δέσει το γλυκό στήνοντας με το καλημέρα μια ανταγωνιστικότατη ομάδα, στην παρθενική χρονιά της σύγχρονης Triumph στον χώρο του Enduro.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon