.
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 19:14

MotoGP - Το τρόπαιο -περίπου- στα χέρια σας!

Το τρόπαιο του MotoGP, ένα έργο τέχνης που δημιουργήθηκε από τον διάσημο σχεδιαστή Garcia Rojals, μπορεί να γίνει δικό σας - με τη μορφή ρέπλικας φυσικά.

Στην αυθεντική του μορφή, υπάρχει μόνο ένα πρωτότυπο τρόπαιο στον κόσμο, με κάθε Πρωταθλητή να έχει την πλακέτα και το όνομά του να προστίθεται στον «Πύργο των Πρωταθλητών» και να το επιστρέφει ένα χρόνο αργότερα. Όταν το επιστρέφουν, οι Πρωταθλητές λαμβάνουν ένα μικρότερο αντίγραφο του αρχικού τροπαίου, το οποίο είναι επίσης κατασκευασμένο από τον Garcia Rojals.

Για πρώτη φορά ο Garcia Rojals φτιάχνει αντίγραφα που δεν έχουν φτιαχτεί για Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Διαθέτουν μια μεταλλική πλάκα με ένα χαρακτικό για κάθε Παγκόσμιο Πρωταθλητή από το 1949 και κατασκευάζεται σε πολλά μέρη. Η βάση είναι μαύρο ματ ανοδιωμένο αλουμίνιο και στη συνέχεια δημιουργείται ο "Πύργος" με επεξεργασμένο αλουμίνιο, το οποίο στη συνέχεια γυαλίζεται και χαράσσεται με λέιζερ.

Φυσικά, το όνομα τους έχουν χαράξει πάνω του θρύλοι όπως οι Rossi, Agostini, Doohan και Marquez, με τους τέσσερις αναβάτες να έχουν συνδυαστικά 26 κομμάτια στον Πύργο των Πρωταθλητών. Ο Pecco Bagnaia έφερε την Ducati του στον τίτλο τις δύο τελευταίες σεζόν και ως εκ τούτου έχει τις δύο τελευταίες θέσεις στο τρόπαιο.

Το εν λόγω υπό κλίμακα, πιστό αντίγραφο, διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση, με μόνο 25 διαθέσιμα κομμάτια. Η απόκτηση του θα σας στοιχίσει 5.000 ευρώ ενώ μπορείτε να το πάτε και πιο... οικονομικά, αγοράζοντας αντίγραφα από τις μεμονωμένες πλακέτες των Πρωταθλητών, όπως μπορείτε να δείτε με ένα κλίκ εδώ.



Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon