.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 17:20

Βίντεο - Ο Valentino Rossi και άλλοι πρωταθλητές της Yamaha στη Jerez με δίχρονα GP!

Το Διαδίκτυο γεμίζει οσμή διχρονόλαδου καθώς κυκλοφορούν τα βίντεο από την εκδήλωση του Yamaha Racing Heritage Club στη Jerez με πολλούς πρωταθλητές της Yamaha καβάλα σε ιστορικές αγωνιστικές δίχρονες μοτοσυκλέτες,

Στη συνάντηση του Yamaha Racing Heritage Club στην πίστα Circuito de Jerez - Ángel Nieto στην Ισπανία στις 3 και 4 Ιουλίου έδωσαν το παρόν αρκετοί αναβάτες της εταιρείας από τα παγκόσμια πρωταθλήματα ταχύτητας όπως οι Valentino Rossi, Jonathan Rea, Andrea Locatelli, Remy Gardner, Dominique Aegerter και Nicolo Canepa, σε μια μοναδική ευκαιρία να οδηγήσουν μια σειρά από σπάνιες δίχρονες αγωνιστικές του παρελθόντος.

Καθώς τώρα αρχίζουν να βγαίνουν στη δημοσιότητα βίντεο από την εκδήλωση αυτή, καθίστε αναπαυτικά, δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε.

Οι κ.κ. Valentino Rossi, Jonathan Rea και Niccolo Canepa μας εξηγούν τι ωραία είχε η μάζωξη του Yamaha Racing Heritage Club:

Ένα πλήρης γύρος με τον Valentino Rossi on board στη YZR500 Eddie Lawson από το 1986:

Ο Niccolo Canepa μας πάει βόλτα με την ΤΖ750 του Christian Sarron καθώς κυνηγιέται με τον Valentino Rossi και τη YZR500 του Lawson:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon