.
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 07:48

MotoGP - Δίχως διάλειμμα για τη Honda εν όψει Αραγονίας

Έχοντας περάσει ένα κενό σαββατοκύριακο δίχως αγώνα, το HRC άδραξε την ευκαιρία ψάχνοντας λύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2020, δήλωσε πως HRC ήταν «απασχολημένο» κατά τη διάρκεια της μιάμιση εβδομάδας από το Grand Prix της Αυστρίας, στο οποίο η καλύτερη Honda ήταν εκείνη του Takaaki Nakagami της LCR στην 14η θέση: «Ήταν φορτωμένο το πρόγραμμα για εμάς μετά τον αγώνα στην Αυστρία. Αλλά το να είσαι... "busy" είναι καλό γιατί όλοι όσοι εμπλέκονται στο project εργάζονται για το μέλλον. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αραγονία, την τελευταία φορά που έτρεξα εκεί ήμουν στο βάθρο το 2021. Η προσέγγιση για το Σαββατοκύριακο θα είναι παρόμοια με τους προηγούμενους αγώνες όπου θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά που πρέπει να δουλέψουμε και θα δούμε τι είναι δυνατό όταν τα φώτα σβήσουν το Σάββατο και την Κυριακή».

Με τη σειρά του, ο teammate του Mir στη Repsol Honda, Luca Marini, είχε την πρώτη του εγκατάλειψη ως αναβάτης του HRC στην Αυστρία. Ο Ιταλός έχει αγωνιστεί τρεις φορές στην πίστα MotorLand αγωνιζόμενος στο MotoGP, κερδίζοντας τον καλύτερο τερματισμό της έβδομης θέσης το 2022, ενώ στη Moto2 τερμάτισε ως και τέταρτος το 2019.

Για φέτος, ο Marini επικεντρώνεται στις επιδόσεις του σε σχέση με τους άλλους αναβάτες της Honda και πιστεύει ότι η απουσία ενός έτους του MotoGP από την πρόσφατα φρεσκαρισμένη πίστα της Aragon δεν θα έχει μεγάλο αντίκτυπο: «Ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα μετά το απογοητευτικό τέλος που είχαμε στην Αυστρία. Προχωρώντας στο Σαββατοκύριακο ξέρω ότι μπορούμε να δείξουμε το επίπεδό μας σε σύγκριση με τους άλλους αναβάτες της Honda και να συνεχίσουμε να κάνουμε βελτιώσεις. Επιστρέφουμε στην Αραγονία αφού δεν ήμασταν εκεί πέρυσι, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει τόσο πολύ».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon