.
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 09:01

MotoGP 2024 - Ο.. Γολγοθάς των Mir και Marini συνεχίζεται

Οι προσπάθειες του Joan Mir έφτασαν σε νέα ιστορικά χαμηλά στο Sachsenring καθώς τερμάτισε πίσω μέχρι και από τον Stefan Bradl προτού του επιβληθεί ποινή μετά τον αγώνα.

Ο Mir ήταν πάνω από 43 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή του αγώνα Francesco Bagnaia, ενώ τερμάτισε πάνω από 17 δευτερόλεπτα πίσω και από τους τρεις άλλους αναβάτες της Honda.

Μετά τις πτώσεις σε Ιταλία και Ολλανδία, το ό,τι τερμάτισε βέβαια το λες και πρόοδο, απέχει όμως πολύ από τις προσδοκίες του, με τον Πρωταθλητή του 2020 να δηλώνει:

«Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο για να καταλάβουμε τι συνέβη και πώς να το αποφύγουμε στο μέλλον. Και πάλι, δεν μπόρεσα να ξεκλειδώσω πλήρως τις δυνατότητές μου και δυσκολευόμουν περισσότερο από τους άλλους αναβάτες της Honda. Ήταν ένας μακρύς αγώνας, ένας δύσκολος αγώνας από τον οποίο πρέπει να μάθουμε πολλά. Η ομάδα και εγώ έχουμε ήδη εξετάσει τα δεδομένα και έχουμε κάποιες ιδέες για το τι πρέπει να αλλάξουμε στο μέλλον. Δεν σταματάμε να εργαζόμαστε, δεν σταματάμε να προσπαθούμε και στοχεύουμε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί στο Silverstone».

Ο έτερος αναβάτης της Repsol Honda - ή τελοσπάντων της εργοστασιακής Honda - σημείωσε τον πρώτο του βαθμό στη σεζόν τερματίζοντας 15ος - 0,037 δευτερόλεπτα πίσω από τον Τakaaki Nakagami. Αν και ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο ξεκίνημα στη Honda, ο Marini ήταν αισιόδοξος μετά τον αγώνα, λέγοντας: «Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που κάναμε το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς συνολικά, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Φυσικά, δεν περίμενα να δυσκολευτώ τόσο πολύ, αλλά τώρα αρχίζουμε να ανατρέπουμε τα πράγματα. Η προσπάθειά μας από τους πρώτους αγώνες αρχίζει να αποδίδει καρπούς και τώρα πρέπει να δούμε τι θα ακολουθήσει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Η διαφορά από την πρώτη σήμερα είναι καλή, η πίστα παίζει ρόλο, αλλά κάνουμε βελτιώσεις. Όλοι στη Honda εργάζονται μαζί προς την ίδια κατεύθυνση, ας συνεχίσουμε έτσι μετά από ένα σύντομο διάλειμμα».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon