.
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 21:00

Alex Rins - Η πτώση του στο Assen τον οδηγεί στο χειρουργείο

Το Ολλανδικό grand prix του Alex Rins τελείωσε μόλις στην πρώτη στροφή μετά την εκκίνηση, όταν ο αναβάτης της Yamaha υπέστη ένα τρομακτικό highside.

Ο Rins κατάφερε να σηκωθεί μόνος του πηγαίνοντας αρχικά στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ένα κάταγμα στο δεξί του πόδι Rins και ένα σοβαρό μώλωπα στον δεξιό καρπό του. H ιατρική συνέχεια έπεται στη Μαδρίτη όπου θα υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις.

Κάπως έτσι, κρίνεται αμφίβολο το ότι θα αγωνιστεί στον αγώνα του επόμενου Σαββατοκύριακου στη Γερμανία.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας σήμερα στο TT Assen. Γνωρίζαμε, ρεαλιστικά μιλώντας, ότι με τις αρχικές μας θέσεις θα ήταν δύσκολο να κάνουμε μεγάλη πρόοδο. Ο Fabio έκανε καλά που υπερασπίστηκε τη θέση του στο πρώτο μισό του αγώνα, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τη 12η θέση και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.

Ο Alex ήταν πολύ άτυχος που είχε ένα τόσο μεγάλο ατύχημα στην πρώτη στροφή, ειδικά μετά από μια καλή εκκίνηση. Η τιμωρία δεν ταίριαζε με το έγκλημα. Τραυμάτισε το δεξί του χέρι και πόδι και θα επιστρέψει στη Μαδρίτη για να συμβουλευτεί τον γιατρό του. Είμαστε τυχεροί που ο τραυματισμός δεν είναι χειρότερος, αλλά πιθανότατα θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Θα δημοσιεύσουμε περαιτέρω ενημέρωση μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες.», δήλωσε ο Massimo Meregalli.

Το τρέχον συμβόλαιο του Rins λήγει φέτος, αλλά o Meregalli και ο διευθύνων σύμβουλος της Yamaha, Lin Jarvis, δήλωσαν στο Sky Italia ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για μια νέα συμφωνία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon