.
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 22:14

Aleix Espargaro - Τραυματισμοί του κάνουν αμφίβολο το Sachsenring

Τραυματίας του Assen και μάλιστα από το Σάββατο, πέρα από τον Alex Rins ήταν και ο Aleix Espargaro, ο οποίος ευελπιστεί σε μια «θαυματουργή ανάκαμψη» για το γερμανικό grand prix του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

Ο Espargaro έσπασε το πέμπτο μετακάρπιο στο δεξί του χέρι κατά τη διάρκεια πτώσης βρισκόμενος στην 6η θέση στον τελευταίο γύρο του αγώνα Sprint του Σαββάτου. Μια μέρα νωρίτερα είχε προσγειωθεί άγαρμπα στην πλάτη του με πτώση στο τελικό chicane της πίστας. Αν και δηλώθηκε ικανός να δοκιμάσει και να οδηγήσει στο ζέσταμα του Assen, ο πόνος από τον τραυματισμό στο χέρι αποδείχτηκε πολύ μεγάλος και ο Espargaro αποσύρθηκε από την πίστα για τον αγώνα της Κυριακής.

Ωστόσο, ο Ισπανός βετεράνος έχει δεσμευτεί να προσπαθήσει να επιστρέψει για τις δοκιμές της Παρασκευής στο Sachsenring. Ο Espargaro θα υποβληθεί σε «μαγνητοθεραπεία» για να προσπαθήσει να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, αλλά το αφεντικό της ομάδας Massimo Rivola δήλωσε:

«Τώρα πρέπει να ελπίζουμε σε μια θαυματουργή ανάκαμψη για τον Aleix πριν από το Sachsenring και για τον Lorenzo ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσει τη μοτοσυκλέτα. Ελπίζω να τους δω και τους δύο ξανά στην πίστα σύντομα».

Να σημειωθεί εδώ πως ο Lorenzo Savadori δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Espargaro, καθώς και εκείνος υπέστη κατάγματα στην πλάτη στον ίδιο αγώνα του Σαββάτου και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. Αυτό άφησε το Maverick Vinales ως τον μοναδικό αναβάτη της εργοστασιακής ομάδας της Aprilia στο Ολλανδικό Grand Prix, το οποίο τερμάτισε στην 5η θέση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon