.
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 08:06

Marco Bezzecchi - Φημολογείται η έξοδος από την Pertamina Enduro VR46

Ο Marco Bezzecchi μπορεί να μην έχει την πορεία που θα ήθελε μέσα στο 2024, αλλά αυτό δε σημαινει πως δεν θα μετακομίσει σε εργοστασιακή ομάδα.

Κάτι που αποκλείεται να συμβεί στη Ducati, αφού ο Marc Marquez υπέγραψε στη θέση του teammate του Francesco Bagnaia για τις επόμενες δύο σεζόν, ξεκινώντας από το 2025. Ωστόσο, ο Bezzecchi θα μπορούσε να βρει μια εργοστασιακόή σέλα στη 2η καλύτερη μοτοσυκλέτα του τρέχοντος grid, η οποία δεν είναι άλλη από της Aprilia, η οποία έχει συνδεθεί έντονα με το Bezzecchi καθώς προσπαθούν να εξασφαλίσουν έναν Ιταλό αναβάτη.

Ο Bezzecchi ταιριάζει σε αυτόν το συλλογισμό, ενώ είναι και ένας αναβάτης που έχει γευτεί τη νίκη στο MotoGP πολλές φορές. Ερωτηθείς δε για το μέλλον του, ο Bezzecchi αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες λέγοντας:

«Αυτή τη στιγμή, στη θέση που βρίσκομαι, σίγουρα κοιτάζω λίγο γύρω μου, αλλά είμαι επίσης σε μια στιγμή που δυσκολεύομαι. Δεν σκέφτομαι πολύ για το μέλλον. Προσπαθώ να σκεφτώ το παρόν».

Εντωμεταξύ, παραδέχτηκε ότι έχει λάβει ενδιαφέρον από άλλο κατασκευαστή, με την Aprilia, να αναμένεται να προχωρήσει σε συμφωνία με τον αναβάτη της ακαδημίας VR46. Η αποχώρηση του Bezzecchi θα είναι ένα πλήγμα για το δορυφορικό οπλοστάσιο της Ducati, αλλά για τον Ιταλό είναι μια κίνηση που θα μπορούσε να είναι το κλειδί για να κάνει αυτό το επόμενο βήμα.

Πηγή: crash.net

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon