.
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 08:13

Joan Mir - Ανατροπή στο μεταγραφικό σκηνικό τον φέρνει να παραμένει στη Honda

Παρά τη... γκρίνια των προηγούμενων ημερών, ο Joan Mir φέρεται να ανανέωσε την παραμονή του στη Repsol Honda.

Ο Mir -αναφέρει το Motorsport.com- συμφώνησε σε ένα νέο διετές συμβόλαιο με διάρκεια μέχρι το τέλος του 2026  Πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη στο χώρο επειδή ο Mir έχει δυσκολευτεί πολύ κατά τη μέχρι τώρα θητεία του στη Repsol Honda. Ο πρωταθλητής του MotoGP του 2020 εντάχθηκε στη Honda μετά την αποχώρηση της Suzuki από το πρωτάθλημα και έκτοτε έχει περάσει μια άθλια περίοδο. Η περσινή χρονιά πήγε στράφι λόγω πτώσεων, ενώ φέτος μετά τη φυγή του Marc Marquez, ο Mir έχει πέσει μεν λιγότερο, έχει...  ριζώσει δε κοντά στις τελευταίες θέσεις του grid, με το καλύτερο αποτέλεσμα του για φέτος ήταν η 12η.

Το συμβόλαιο του Mir επρόκειτο να λήξει με τη Honda φέτος και φαινόταν πιθανό να ψάξει αλλού.

«Θα περιμένω μέχρι να έχω όλες τις προσφορές στο τραπέζι και έτσι θα επιλέξω», δήλωσε στο Mugello, ενώ παραδέχτηκε και πως «Κανείς δεν βγαίνει από τη Honda με καλύτερο τρόπο από ό,τι πήγε. Όταν ήρθα στη Honda, είχα πολλές προσφορές... Και τώρα δεν είναι έτσι. Πρέπει να περιμένω άλλους που έχουν προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι λίγο η πραγματικότητα. Δεν έχει σημασία τι έκανες στο παρελθόν. Τώρα είναι οι άλλοι που κάνουν τα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή, ίσως 4-5 αναβάτες, που έχουν την προτεραιότητα».

Αλλά τώρα με πηγές στην πατρίδα του, την Ισπανία, φαίνεται ότι στην πραγματικότητα θα επιλέξει να παραμείνει στο project της Honda για τα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.

Αν είναι όντως έτσι τα πράγματα έχει βρεθεί κάτι στο μέλλον για το HRC, ή απλά μίλησε το χρήμα; Θα μάθουμε εν καιρώ...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon