.
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 19:50

Marco Bezzecchi - Και επίσημα στην Aprilia Racing το 2025

Ενόψει του αγώνα στο Assen, η Aprilia Racing επιβεβαίωσε ότι ο Marco Bezzecchi υπέγραψε πολυετή συμφωνία για να αγωνιστεί με τον Jorge Martin στην εργοστασιακή ομάδα από το Noale την επόμενη σεζόν.

Ο Bezzecchi θα γίνει ο πρώτος Ιταλός που θα αγωνιστεί για το εργοστάσιο του Noale από το 2020, από όταν δηλαδή νυν ο δοκιμαστής αναβάτης, Lorenzo Savadori, παρατάχθηκε δίπλα στον Aleix Espargaro για τους τελευταίους τρεις γύρους της χρονιάς. Από τότε που έφτασε στη μεγάλη κατηγορία το 2022, ο Bezzecchi έχει κατακτήσει εννέα βάθρα και τρεις νίκες, ενώ ο 25χρονος κέρδισε επίσης έναν εντυπωσιακό τερματισμό στο πρωτάθλημα στην 3η θέση μόλις στη δεύτερη σεζόν του το 2023. Το 2025 λοιπόν, οι Bezzecchi και Martin θα είναι το δίδυμο της εργοστασιακής ομάδας της Aprilia.

Massimo Rivola, Διευθύνων Σύμβουλος της Aprilia Racing: "Καλωσορίζουμε ένα από τα καλύτερα ιταλικά ταλέντα, που έχει δείξει την αξία του από το ντεμπούτο του στις μικρότερες κατηγορίες και ειδικά πέρυσι MotoGP, με εξαιρετικές επιδόσεις και ακόμη και νίκες. Ανυπομονούμε να αγκαλιάσουμε το Bez στο Noale. Το ιταλικό δίδυμο μοτοσυκλετών και Ιταλών αναβατών είναι εξαιρετικά συναρπαστικό, αλλά ακόμα περισσότερο είναι το ζευγάρι αναβατών που θα σχηματιστεί με τον Jorge. Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με τη σύνθεση μας για το 2025, ο Martín και ο Bezzecchi ήταν οι πρώτες μας επιλογές για την ηλικία, το ταλέντο, το γούστο και την αποφασιστικότητά τους. Μαζί τους μπορούμε να γράψουμε ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της Aprilia Racing.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon