.
Κατηγορία Triumph
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 13:05

Triumph Trident 2025 - Τονωτικές ενέσεις σε τεχνολογία και στιλ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. Η TRIUMPH ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ TRIDENT 660 ΓΙΑ ΤΟ 2025 (δελτίο τύπου)

  • Η Triumph αναβαθμίζει τη βραβευμένη Trident 660 για το 2025
  • Περισσότερη τεχνολογία επικεντρωμένη στον αναβάτη που τοποθετείται στον βασικό εξοπλισμό, όπως Βελτιστοποιημένο Cornering ABS, Triumph Shift Assist και Cruise Control.
  • Αναβαθμισμένη ανάρτηση για ακόμη περισσότερη ευελιξία.
  • Τολμηρά νέα χρώματα και σχέδια γραφικών.
  • Διαθέσιμη στα καταστήματα από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2024.

Η Triumph Motorcycles αναβαθμίζει τη βραβευμένη της Trident 660 για το 2025, τοποθετώντας ως μέρος του βασικού εξοπλισμού ακόμα περισσότερη τεχνολογία εστιασμένη στον αναβάτη, αναβαθμίζοντας την ανάρτηση και εισάγοντας μια επιλογή από τρία νέα τολμηρά χρώματα και γραφικά.

Όντας η μοναδική τρικύλινδρη στην κατηγορία, ηTrident 660 προσφέρει συναρπαστικές, εκμεταλλεύσιμες επιδόσεις, ενώ η ευέλικτη συμπεριφορά που εμπνέει εμπιστοσύνη και το ανανεωμένο ρετρό-μοντέρνο στυλ του συνδυάζονται τώρα με την καλύτερη τεχνολογία της κατηγορίας που εστιάζει στον αναβάτη. Σε συνδυασμό με τη διάσημη ανώτερη ποιότητα κατασκευής και τις προδιαγραφές εξαρτημάτων της Triumph, ηTrident 660 προσφέρει τώρα στους αναβάτες ένα ακόμη πιο συναρπαστικό πακέτο και εξαιρετικά χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας.

Ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των πελατών, ηTrident 660 διαθέτει πλέον πληθώρα νέου εξοπλισμού που δεν έχει προηγούμενο σε αυτή την κατηγορία, με το βελτιστοποιημένο Cornering ABS και τον έλεγχο πρόσφυσης, το Triumph Shift Assist και το Cruise Control να τοποθετούνται στον βασικό εξοπλισμό. Η ενσωματωμένη οθόνη TFT και το σύστημα συνδεσιμότητας Bluetooth MyTriumph προσφέρουν στους αναβάτες πλοήγηση, κλήσεις και έλεγχο μουσικής βήμα προς βήμα, ενώ υπάρχουν τρία προγράμματα οδήγησης, συμπεριλαμβανομένουενός νέου προγράμματος Sport.

Ο Chief Commercial Officer της Triumph, Paul Stroud, δήλωσε:

«Παρουσιάσαμε για πρώτη φορά την Trident το 2020 με έναν μοναδικό συνδυασμό συναρπαστικής τρικύλινδρης απόδοσης και χαρακτήρα, οδικής συμπεριφοράς που εμπνέει εμπιστοσύνη και τολμηρού βρετανικού στυλ. Προσθέτοντας από πάνω και το ασυναγώνιστο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, αποδείχθηκε δημοφιλής σε αναβάτες όλων των ηλικιών και επιπέδων εμπειρίας, σε αγορές σε όλο τον κόσμο, και από την κυκλοφορία της η Trident έχει κερδίσει πολλά σημαντικά βραβεία του κλάδου.

Η προσθήκη αυτής της τεχνολογίας θέτει ξανά τον πήχη για την κατηγορία. Με βάση τη δημοτικότητα του φωτεινού, τολμηρού χρωματικού συνδυασμού της ειδικής μας έκδοσης, τηςTridentTripleTribute, παρουσιάζουμε εντυπωσιακούς νέους συνδυασμούς χρωμάτων σε CosmicYellow, CobaltBlue και Diablo Red, καθώς και στο JetBlack. Αλλά ο πιο σημαντικός παράγοντας για τους πελάτες μας, φυσικά, είναι ότι ηTrident 660 κάνει κάθε βόλτα πολύ διασκεδαστική».

ΤΡΙΚΥΛΙΝΔΡΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Οι συναρπαστικές επιδόσεις της Trident επιτυγχάνονται από έναν ελαστικό τρικύλινδρο κινητήρα, ο οποίος συνδυάζει τη ροπή χαμηλά με ισχυρές μεσαίες στροφές και μια συναρπαστική ορμή στις ψηλές. Περισσότερο από το 90% της μέγιστης ροπής αποδίδεται από τις 3.600 σαλ έως τις 9.750 σαλ. Αυτό δίνει στον αναβάτη το καλύτερο και των δύο κόσμων σε σύγκριση με έναν δικύλινδρο ή έναν τετρακύλινδρο κινητήρα, συνδυάζοντας το τράβηγμα χαμηλά και τις ισχυρές μεσαίες ενός δικύλινδρουμε την ισχύ ενός τετρακύλινδρου ψηλά, καθώς και τον ένδοξο τρικύλινδρο ήχο.

Η μοτοσυκλέτα είναι όμορφα ισορροπημένη και εύκολη στην οδήγηση σε όλες τις ταχύτητες, ενώ η συναρπαστική απόδοση ισχύος σε συνδυασμό με το θετικό κιβώτιο ταχυτήτων και το Triumph Shift Assist, καθιστούν τη γρήγορη επιτάχυνση απρόσκοπτη και συναρπαστική.

 

ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Από τη φυσική θέση οδήγησης μέχρι την υψηλής ποιότητας ανάρτηση και τα ισχυρά φρένα, ο ουδέτερος και εύκολος χειρισμός της Trident είναι το κλειδί για την ελκυστικότητά της.

Το προσβάσιμο ύψος σέλας των 805 χιλιοστών και το γενικό στενό πλάτος της Trident 660 εξασφαλίζουν σιγουριά στους ελιγμούς με τα πόδια κάτω και στην οδήγηση με χαμηλές ταχύτητες, ενώ η έμφυτη φυσική ισορροπία, ο ομαλός συμπλέκτης ολίσθησης και υποβοήθησης και η εξαιρετικά γραμμική παροχή ισχύος, είναι ιδανικά συστατικά για χρήση στα πολυσύχναστα αστικά περιβάλλοντα.

ΗTrident 660 προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο από το ανάποδο πιρούνι Showa 41 χλστ υψηλών προδιαγραφών, το οποίο έχει αναβαθμιστεί με την απόσβεση «μεγάλου εμβόλου» SFF-BF της Showa για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και έλεγχο. Υπάρχει επίσης ένα αμορτισέρ πίσω με ρυθμιζόμενη προφόρτιση, επίσης από τη Showa, ισχυρά φρένα Nissin με διπλά δισκόφρενα 310 χλστ και ελαστικά υψηλής πρόσφυσης Michelin Road 5.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣΤΟΝΑΝΑΒΑΤΗ

Νέο για το 2025, η Trident 660 διαθέτει πλέον κορυφαίο επίπεδο τεχνολογίας, το οποίο τοποθετείται πιαστον βασικό εξοπλισμό. Μοναδικά σε αυτή τηνκατηγορία, το Βελτιστοποιημένο Γωνιακό ABS και ο Έλεγχος Πρόσφυσης διασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση σε όλες τις γωνίες κλίσης. Χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τη μονάδα μέτρησης αδρανείας έξι αξόνων (IMU) για τον υπολογισμό της γωνίας κλίσης, της πίεσης πέδησης και της θέσης του γκαζιού, το σύστημα παρακολουθεί και προσαρμόζει συνεχώς τις παραμέτρους κινητήρα και πέδησης για να εξασφαλίσει βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια κατά το φρενάρισμα και την επιτάχυνση. Τοποθετημένο ως στάνταρ, το Triumph Shift Assist επιτρέπει απρόσκοπτα ανεβοκατεβάσματα ταχυτήτων χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη, ενώ περιλαμβάνεται και το Cruise Control για μείωση της κόπωσης του αναβάτη.

Ενσωματωμένη στον επιλογέα οργάνων, μια έγχρωμη οθόνη TFT με συνδεσιμότητα Bluetooth προσθέτει πλοήγηση στροφή προς στροφή και πλήρη λειτουργικότητα τηλεφώνου για να προσφέρει ασυναγώνιστα επίπεδα άνεσης στον αναβάτη. Εκτός από την υπάρχουσα λειτουργία γκαζιού ride-by-wire και τα προγράμματα οδήγησης Βροχής και Δρόμου, υπάρχει τώρα και ένα τρίτοπρόγραμμα «Σπορ» που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόκριση και συναρπαστική απόδοση από τον τρικύλινδρο κινητήρα. Αυξάνοντας την ασφάλεια και την αξιοπιστία ενώ παράλληλα εξαλείφοντας την ανάγκη για συντήρηση, η Trident 660 διαθέτει έναν χαρακτηριστικό στρογγυλό πλήρως LEDπροβολέα, ενσωματωμένο πίσω φως και αυτό-ακυρωτικά φλας για βελτιωμένη ορατότητα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΥΛ

Το μοναδικό ρετρό-μοντέρνο στιλ τηςTrident και η άψογη προσοχή της Triumph στη λεπτομέρεια σε όλα τα σημεία, την ξεχωρίζουν από το πλήθος. Οι μίνιμαλ γραμμές και η αδιαμφισβήτητη μυώδης τηςεμφάνιση έχουν ενισχυθεί για το 2025 με τρεις τολμηρούς νέους συνδυασμούς χρωμάτων και γραφικών. Το Cosmic Yellow, το Cobalt Blue και το Diablo Red τραβούν τα βλέμματα, που συμπληρώνονται από πινελιές SapphireBlack και εντυπωσιακές διαγώνιες λευκές ρίγες. Υπάρχει επίσης ένας πιο διακριτικός χρωματισμός Jet Black. Άλλες διακριτικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν υλικά και φινιρίσματα, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας γέφυρας από σφυρήλατο αλουμίνιο στο επάνω μέρος και του πεντάλ φρένου επίσης από σφυρήλατο αλουμίνιο.

ΕΥΚΟΛΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΗ

Με 45 Γνήσια Αξεσουάρ Triumph για να διαλέξουν, οι αναβάτες μπορούν να προσθέσουν προστασία, άνεση, στυλ, αποσκευές και ασφάλεια στηνTrident 660 τους. Από θερμαινόμενα γκριπ και κυλιόμενα φλας για να βελτιώσουν την καθημερινή μετακίνηση, μέχρι να προετοιμαστούν για μεγαλύτερα ταξίδια με tailpack, tankbag και μάσκα, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Διαμορφωτή Triumph για να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ.

Με ένα κιτ περιοριστή A2 διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές αγορές, ηTrident 660 μπορεί να περιοριστεί ώστε να πληροί τις απαιτήσεις της άδειας κατηγορίας Α2 για νεότερους και καινούργιους αναβάτες. Όταν ο ιδιοκτήτης αποκτήσει δίπλωμα Α, ο αντιπρόσωπος Triumph μπορεί να του επαναφέρει την πλήρη ισχύ, ετοιμάζοντάςτον για το επόμενο στάδιο του ταξιδιού του. 

 

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΗTrident 660 προσφέρει το καλύτερο στην κατηγορία χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η χρήση μόνο premium υλικών σημαίνει ότι τα διαστήματα σέρβις είναι κάθε 16.000 χιλιόμετρα και οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν την πρόσθετη διαβεβαίωση μιας παγκόσμιας διετούς, απεριόριστης χιλιομετρικά εγγύησης και της εξαιρετικής αξίας μεταπώλησης όταν έρθει η ώρα της ανταλλαγής.

Η τιμή της Trident 660 για την ελληνική αγορά θα ανακοινωθεί προσεχώς. Οι πελάτες μπορούν να διαμορφώσουν τις δικές τους παραμέτρους ή να μάθουν περισσότερα στο triumphmotorcycles.gr. Οι μοτοσυκλέτες θα φτάσουν στα καταστήματα τις αρχές Δεκεμβρίου 2024.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – TRIDENT 660

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Τύπος

Υδρόψυκτος, 12-βάλβιδος, 2ΕΕΚ, τρικύλινδρος σε σειρά

Χωρητικότητα

660 κ.εκ.

Διάμετρος

74.0 χλστ

Διαδρομή

51.1 χλστ

Συμπίεση

11.95:1

ΜέγιστηΙπποδύναμη

81 PS (59.6 kW) @ 10,250 σαλ

ΜέγιστηΡοπή

64 Nm @ 6,250 σαλ

Σύστημα Τροφοδοσίας

Ηλεκτρονικός ψεκασμός πολλαπλών σημείων με ηλεκτρονικό έλεγχο γκαζιού. 3 προγράμματα οδήγησης (Βροχής, Δρόμου, Σπορ).

Εξάτμιση

Ατσάλινη ανοξείδωτη 3 σε 1 με χαμηλό ατσάλινο ανοξείδωτοπλαϊνό τελικό

ΤελικήΜετάδοση

Αλυσίδα X-ring

Συμπλέκτης

Υγρός, πολύδισκος, ολίσθησης με υποβοήθηση

Κιβώτιο

6 σχέσεων, Triumph Shift Assist




ΠΛΑΙΣΙΟ& ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

 

Πλαίσιο

Σωληνωτό ατσάλινο περιμετρικό

 

Ψαλίδι

Διπλό ατσάλινο

 

Εμπρός Τροχός

Χυτός αλουμινίου, 17” x 3.5”

 

ΠίσωΤροχός

Χυτός αλουμινίου, 17” x 5.5”

 

Εμπρός Ελαστικό

120/70 R 17

 

ΠίσωΕλαστικό

180/55 R 17

 

Εμπρός Ανάρτηση

Ανεστραμμένο Showabigpiston (SFF-BP) 41 χλστμε χωριστές λειτουργίες στα καλάμια (SSF), 120χλστδιαδρομήτροχού

 

ΠίσωΑνάρτηση

Μονοσόκ αμορτισέρ Showa με ρύθμιση προφόρτισης, 130 χλστδιαδρομήτροχού

 

Εμπρός Φρένα

ΔιπλάδισκόφρεναØ310χλστ, διέμβολεςδαγκάνεςολίσθησης, Βελτιστοποιημένο Γωνιακό ABS

 

ΠίσωΦρένο

Μονόσταθερόδισκόφρενο Ø255χλστ, μονήδαγκάνα ολίσθησης, Βελτιστοποιημένο Γωνιακό ABS

 

Όργανα

Πολυ-λειτουργικάόργανα LCDμε έγχρωμη οθόνη TFT

 

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΗ

Μήκος

2020 χλστ

Πλάτος (Τιμόνι)

795 χλστ

ΎψοςΧωρίςΚαθρέφτες

1089 χλστ

ΎψοςΣέλας

805 χλστ

Μεταξόνιο

1401 χλστ

Γωνία Κάστερ

24.6°

Ίχνος

107 χλστ

ΥγρόΒάρος

190 κιλά

Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ

14.0 λίτρα





ΣΕΡΒΙΣ

Διάστημα Σέρβις

16,000χλμ/12 μήνες

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (ΕΕ)

 

Κατανάλωση Καυσίμου

Προς επιβεβαίωση

Εκπομπές

Προς επιβεβαίωση

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 14:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triumph TF 450-RC – Ντεμπούτο στα Motocross των 450 κυβικών
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon