.
Κατηγορία SYM
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 09:56

SYM TT1 2025 – Στα σκαριά ο αντικαταστάτης του Maxsym TL

Η «νέα εποχή» της SYM θα αγγίξει και το δικύλινδρο μοντέλο επιδόσεων της; Έτσι φαίνεται, καθώς στοιχεία και φωτογραφίες από το εξωτερικό συγκλίνουν.

Με βάση πληροφορίες αλλά και διαρροές φωτογραφιών σε μέσα του εξωτερικού, η SYM ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του Maxsym TL, ονόματι TT1. Το συγκεκριμένο μοντέλο, μάλιστα, κυκλοφορούσε φυσικά καμουφλαρισμένο, παράλληλα με το νέο ADXTG 400, στην πατρίδα τους, την Ταϊβάν, αν και τελικά παρουσιάστηκε πρώτο το ADXTG, με το TT1 να παίρνει σειρά.

Να σημειώσουμε κάπου εδώ, ότι η αντικατάσταση του Maxsym TL είναι προφανώς ένα σενάριο, καθώς υπάρχει και η άλλη πιθανότητα – το νέο TT1 να είναι προσθήκη στην γκάμα της μάρκας. Υπάρχει μία ένδειξη υπέρ αυτού του σεναρίου: Το μοντέλο έχει απαθανατιστεί με... τριβάλιτσο, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο φημολογίας: Για το αν θα είναι μία Grand Touring πρόταση, στην βάση ενός mega scooter. Οι βαλίτσες αυτές θα μπορούν να τοποθετούνται και να αφαιρούνται κατά βούληση – κάνοντας έτσι, ουσιαστικά, το μοντέλο να είναι διττής χρήσης.

Άλλα στοιχεία που έχουν προς το παρόν κυκλοφορήσει, είναι ότι το μοντέλο θα έχει νέα σχεδίαση, νέα οθόνη TFT για όργανο, αλλά πιθανότατα και σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου με ραντάρ – όπως βλέπουμε ήδη σε μεγάλες premium μοτοσυκλέτες. Ακόμα ένα στοιχείο, ότι μπορεί να μιλάμε και για μία νέα ναυαρχίδα, διαφορετικού ύφους από το TL. Φυσικά, από τα ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται ότι και το TT1 θα είναι δικύλινδρο εν σειρά, χωρίς όμως περαιτέρω πληροφορίες. Υπομονή μέχρι την EICMA, όταν και πιθανόν θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 10:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SYM ADX 300 TCS - Η Απόλυτη Επιλογή για Περιπέτεια και Άνεση
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon