.
Κατηγορία SYM
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 13:04

SYM ADX 300 – Το επίσημο ντεμπούτο του νέου μοντέλου

Σήκωσε την αυλαία σε παγκόσμιο επίπεδο η SYM – Τι γνωρίζουμε για το μοντέλο.

Το νέο SYM ADX 300 είναι γεγονός και με «την βούλα» πλέον, με τα παγκόσμια κανάλια της εταιρίας να σηκώνουν την αυλαία από το νέο μοντέλο. Προφανώς, το νέο scooter αναπτυσσόταν ήδη στο παρασκήνιο και είχαμε αναφερθεί πρώτη φορά σε αυτό, από τον περασμένο Νοέμβριο και τις ειδήσεις στα πλαίσια της EICMA. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε περισσότερα στοιχεία για αυτό.

Το μοντέλο δεν είναι ένα «ξεκάθαρα» adventure scooter σχεδιασμένο για οδήγηση εκτός δρόμου, στον βαθμό π.χ. του νέου ADXTG 400, αλλά ένα GT με «τονισμένα» Adventure στοιχεία κυρίως στην εμφάνιση. Σε αυτό το πνεύμα βλέπουμε και την μυώδη μορφή του μοντέλου, την κοντή ζελατίνα, την μορφή του μούτρου με το ενδιαφέρον LED φωτιστικό ημέρας, όπως επίσης και το μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου που φτάνει τα 16 λίτρα.

Ο κινητήρας 300 κυβικών του μοντέλου (278,3 επακριβώς) αποδίδει 26 ίππους/8.000 σ.α.λ. με την μέγιστη ροπή να αναφέρεται στα 2,7 kgm /6.000 σ.α.λ. Θα εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές Euro 5+ και θα είναι φυσικά υγρόψυκτος, με αυτόματη μετάδοση CVT. Το μοντέλο θα φέρει αρκετά από τα «απαραίτητα» της εποχής, όπως η οθόνη TFT για τις ενδείξεις και Keyless σύστημα εκκίνησης με ασύρματο κλειδί, όπως και Traction Control και ABS της Bosch. Προβλέπονται επίσης δύο θύρες παροχής ρεύματος USB – τύπου A και Type C.

Στις αλλαγές για τον τονισμό του Adventure χαρακτήρα του μοντέλου, με αποτελέσματα και στην άνεση αλλά και στην πολλαπλότητα ρόλων του μοντέλου, συμπεριλαμβάνονται ένα φαρδύ τιμόνι τύπου μοτοσυκλέτας, αναρτήσεις μεγαλύτερων διαδρομών, ενισχυμένο πλαίσιο, αλλά και ελαστικά σκληρότερης χρήσης και χούφτες στον βασικό εξοπλισμό. Αν μη τι άλλο, δηλαδή, υπάρχει η πρόβλεψη για χρήση του ADX 300 σε σκληρότερα περιβάλλλοντα.

Για την άφιξη και την τιμή του μοντέλου στην χώρα μας, οι πληροφορίες αναμένονται – αλλά έχουμε σοβαρές ενδείξεις, ότι είναι μόνο θέμα χρόνου, καθώς υπάρχουν ενεργοί σύνδεσμοι με το όνομα του μοντέλου, αλλά παραμένουν κλειδωμένοι με κωδικό πρόσβασης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 13:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon