.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 14:31

Honda CB400 2025 – Νέο επεισόδιο της «CB400άδας» με νέες πληροφορίες

Διαστάσεις σίριαλ παίρνει η επικείμενη αποκάλυψη του Honda CB400 2025, με τις πληροφορίες κατά τα φαινόμενα στην διάθεση ορισμένων, που τις αποκαλύπτουν με το σταγονόμετρο!

Η παρουσίαση του νέου Honda CB400 2025 εξελίσσεται σε μείζον ζήτημα – ναι, το γνωρίζουμε ότι είναι ένα μοντέλο με την δική του, μεγάλη, ιστορία στους αντίστοιχους κύκλους- και η διακίνηση περισσότερων πληροφοριών για το μοντέλο έχει ξεκινήσει ήδη. Τώρα, το Young Machine, που ξεκίνησε τις αποκαλύψεις, αποκαλύπτει το «2ο μέρος» του πακέτου πληροφοριών που, προφανώς, έχει ήδη στην ολότητα του και αποκαλύπτει τμηματικά.

Στο σημερινό «επεισόδιο», λοιπόν, οι πληροφορίες έχουν να κάνουν αρχικά με την εμπρός ανάρτηση, η οποία θα είναι τύπου ανεστραμμένου πιρουνιού, με ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες φρένου. Για τα κυβικά και την αποστολή του CB400, θα ήταν κατάλληλο και ένα συμβατικό πιρούνι, αλλά το ανεστραμμένο έχει και σαφές πλοεονέκτημα εμφάνισης – ακόμα ένας παράγοντας με σημασία στην αγορά.

Στη συνέχεια πάμε στην πίσω ανάρτηση, με την χρήση ενός αμορτισέρ αντί για 2 να είναι η πιθανότερη – με όλα τα γνωστά πλεονεκτήματα και στην εμφάνιση, και στην απόδοση. Τέλος, αναφέρεται η σοβαρή πιθανότητα, το μοντέλο να φέρει επίσης E-Clutch αυτόματο συμπλέκτη, κάτι για το οποίο σας έχουμε γράψει ανάλογα και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο Ιαπωνικός τύπος, ενδιαφέρον έχει η προσέγγιση της Honda για το ζήτημα, με προτεραιότητα την «μείωση βάρους», άρα και την απόρριψη-εξαίρεση περιττού εξοπλισμού αλλά και τμημάτων. Περιμένουμε εναγωνίως και περισσότερες πληροφορίες.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 14:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon