.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 10:04

Honda Hornet CB1000 και CB1000SP 2025 – Εμφανίστηκε σε έγγραφα

Η μίνι «εποποιία» για το νέο τετρακύλινδρο επιδόσεων της Honda συνεχίζεται, με την ισχυρότερη μέχρι τώρα πληροφορία για την έξοδο του μοντέλου στην παραγωγή.

Από την παρουσίαση του στην έκθεση EICMA 2023, το Honda Hornet 1000 έχει απασχολήσει την επικαιρότητα για τα νέα μοντέλα, ποτέ όμως με κάτι χειροπιαστό-τελικό. Στην αρχή υπήρξε το σενάριο της παρουσίασης του ως μοντέλο 2024, αλλά αυτό το ενδεχόμενο πλέον έχει απομακρυνθεί – πάμε για το 2025 στην καλύτερη. Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών, το μοντέλο εμφανίστηκε σε έγγραφα πιστοποίησης στην Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται η κατοχύρωση δύο μοντέλων, του CB1000 και CB1000SP, καταδεικνύοντας ότι τελικά η Honda... άκουσε τις ευχές των φίλων της για μία «up-spec» έκδοση της νέας, τετρακύλινδρης «σφήκας». Το ανάλογο ρεπορτάζ, αναφέρει ότι τα δύο μοντέλα θα έχουν και μια μικρή διαφορά ισχύος: Το «απλό» στα 150 άλογα, ενώ η έκδοση SP στα 155. Έτσι, η σειρά Hornet καθίσταται ως η δεύτερη ισχυρότερη της Honda, πίσω μόνο από το Fireblade.

Επιστρέφονται στο υποθετικό επίπεδο, η «απλή» έκδοση της μοτοσυκλέτας ίσως είναι πολύ κοντά στο πρωτότυπο που έχουμε δει ήδη, ενώ προφανώς η SP θα διαφοροποιείται. Μένει όμως να μάθουμε, αν οι διαφορές είναι π.χ. διαφορετικές αναρτήσεις φρένα (όπως κάνει και στην περίπτωση του Fireblade, η Honda), ή εμφανισιακές/στυλιστικές π.χ. κίνηση προς μία κατεύθυνση... Bol d’ Or. Μείνετε συντονισμένοι/ες.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 10:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon