.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 12:54

Honda – Σοβαρές ενδείξεις για επιστροφή του 4κύλινδρου CBR400

Ήταν να μην γίνει η αρχή – Περισσότερες ενδείξεις με επίσημο αέρα, για κάτι που ακούγεται μουρμουριστά εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια.  

Τελικά, η αγορά της μοτοσυκλέτας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τις supersport… έτσι δεν είναι; Ναι, το είπα παρακολουθώντας τις εξελίξεις στις κατηγορίες τα τελευταία χρόνια. Μια κατηγορία που την είχαν για νεκρή, πόσο μάλλον στα χαμηλότερα κυβικά, ξαφνικά αναγεννάται ως ο φοίνιξ από τις στάχτες του με τα 4κύλινδρα να επιστρέφουν (βλέπε Kawasaki ZX-6R ή Yamaha CBR600RR), αλλά και μία μοναδική παρουσία να στολίζει το κάτω άκρο της κατηγορίας: Το 4 κύλινδρο Kawasaki ZX-4R. Μία μοτοσυκλέτα που συνδέεται απευθείας με μία νοσταλγική εποχή της κατηγορίας, τα τέλη της δεκαετίας του 80 και τις αρχές του 90.

Με την Kawasaki να κάνει πράξη κάτι που φαινόταν αδύνατο – ελέω ρύπων και οικονομοτεχνικών δεδομένων- ξεκίνησαν ξανά οι κουβέντες ότι θα ακολουθήσουν και οι άλλες μάρκες, όπως η Honda. Οι τελευταίες πληροφορίες εξ Αμερικής, λένε ότι η Honda κατοχύρωσε την ονομασία CBR400 Four στις 27 Αυγούστου και το όνομα αυτό δεν αφήνει σχεδόν κανένα περιθώριο παρεξήγησης. Μία νέα sport μοτοσυκλέτα με 4κύλινδρο κινητήρα. Όμως πέρα από αυτές τις ενδείξεις, δεν έχουμε και κάποια τεχνικά στοιχεία στην δημοσιότητα, οπότε πρέπει να περιμένουμε... αφήνοντας στο ενδιάμεσο την φαντασία μας να οργιάζει, για το πως θα είναι η νέα, 4κύλινδρη CBR400.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 13:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon