.
Κατηγορία Honda
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 12:48

Honda MSX125 Grom 2025 – Νέα εμφάνιση, πλέον και με επίσημα αξεσουάρ

Ο «μπόμπος» της Honda φρεσκάρεται για το 2025 και θέλγει εκ νέου τους οπαδούς του ίδιου, αλλά και της τροποποίησης της μοτοσυκλέτας.

Η Honda ανακοίνωσε επίσημα το ανανεωμένο MSX125 Grom 2025, γνωστό στην αγορά μας και με την ευρύτερη έννοια του «μπόμπου» που χρησιμοποιείται για μοτοσυκλέτες μικρών διαστάσεων. Για το 2025, οι αλλαγές αφορούν μόνο την εμφάνιση και τον εξοπλισμό, καθώς το Grom γίνεται ακόμα πιο σύγχρονο και μοντέρνο στην εμφάνιση και διαχωρίζει εαυτόν, από τα όποια ρετρό στοιχεία του απερχόμενου μοντέλου. Αλλαγές στην μορφή τους έχουν τα καπάκια του ρεζερβουάρ, αλλά και τα πλαϊνά πλαστικά όπως και η ποδιά. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι τα πλαστικά τμήματα μπορούν να αφαιρεθούν ταχέως, διευκολύνοντας προφανώς τις όποιες επεμβάσεις στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας από τον ιδιοκτήτη της.

Για πρώτη φορά, τα Grom αποκτούν μία σειρά εργοστασιακών αξεσουάρ, συγκεκριμένα:

  • Πλαϊνές μαλακές βαλίτσες με αδιάβροχη εσωτερική επένδυση
  • Βαλίτσα χωρητικότητας 15-22 λίτρων, κεντρική
  • Χούφτες τιμονιού σε μαύρο χρώμα
  • Φιμέ ζελατίνα οργάνων
  • Σχάρα πίσω

Τα αξεσουάρ μπορούν να επιλεχθούν είτε ξεχωριστά, είτε ως μέρος των πακέτων εξοπλισμού Comfort και Travel.

To MSX125 Grom του 2025 θα γίνει διαθέσιμο σε 3 χρωματισμους: Το μαύρο Matte Black Metallic, το μπλε Candy Blue και το λευκό Pearl White. Μηχανικές αλλαγές στο μοντέλο δεν θα γίνουν για το νέο έτος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 12:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon