.
Κατηγορία BMW
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 20:54

BMW C 400 GT / C 400 X 2025 - Η αναβάθμιση του εξιπλισμού στο επίκεντρο

Τα ανανεωμένα στα σημεία scooter των Βαυαρών, λαμβάνουν για το 2025 προδιαγραφές EU-5+, καθώς και σημαντικά διευρυμένο βασικό και νέο προαιρετικό εξοπλισμό.

Εντός, παραμένει ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 34 ίππων στις 7.500 στροφές με τη μέγιστη ροπή στα 3,5 κιλά στις 5.750 στροφές. Η ισχύς μεταδίδεται μέσω ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου κιβωτίου ταχυτήτων και όπως προείπαμε συμμορφώνεται και με τους EU-5+ κανονισμούς. Το δυνατό χαρτί ωστόσο αμφότερων των φρεσκαρισμένων C 400 X και C 400 GT είναι ο εξοπλισμός, ο οποίος περιέχει το ABS Pro ως στάνταρ. Ακόμα, συναντάμε τη λειτουργία Dynamic Brake Control (DBC) που συνδέεται με το ABS Pro προσφέροντας πολύ ευαίσθητη απόκριση και υψηλή ευστάθεια στο φρενάρισμα και την οδήγηση με την καλύτερη δυνατή επιβράδυνση ακόμα και στις στροφές.

c400c.jpg

Το Dynamic Traction Control (DTC) και το Engine Drag Torque Control (MSR) είναι επίσης στο βασικό εξοπλισμό, λειτουργώντας ακόμη και σε κλίση και ειδικά σε ολισθηρές συνθήκες δρόμου. Με το MSR, μπορούν να αποφευχθούν με ασφάλεια ασταθείς συνθήκες οδήγησης που μπορεί να προκύψουν κατά την οδήγηση ή την απότομη μείωση του γκαζιού που προκαλεί υπερβολική ολίσθηση του φρένου στον πίσω τροχό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το MSR ανοίγει τις βαλβίδες γκαζιού τόσο πολύ ώστε να εξισορροπηθεί η ροπή οπισθέλκουσας και να σταθεροποιηθεί το scooter.

c400d.jpg

Όσο αφορά τη μετάδοση της πληροφορίας, γίνεται από μια μεγάλη οθόνη TFT 6,5 ιντσών που ξεχωρίζει για την ποικιλία των πληροφοριών, την ποιότητα και τη φιλικότητα προς τον χρήστη. Σε συνδυασμό με την εφαρμογή BMW Motorrad Connected, η οθόνη συνδέεται με το διακόπτη στα αριστερά του τιμονιού και μπορεί να λειτουργήσει γρήγορα, με ασφάλεια και άνεση. Ως μέρος της επιλογής Connectivity Pro, το C 400 GT μπορεί επίσης να εξοπλιστεί προαιρετικά με μεγαλύτερη οθόνη 10,25".

Ως προς το C 400 X, έρχεται εξοπλισμένο με κόκκινες ζάντες και τρακτερωτα ελαστικά, "δεμένα" με χρυσές δαγκάνες φρένων μπροστά. Ένας φιμέ ανεμοθώρακας, σέλα σε μαυροκόκκινο χρώμα, ένθετα για τα πόδια από ανοξείδωτο χάλυβα και προστατευτικά χεριών που διατίθενται ως προαιρετικό αξεσουάρ ολοκληρώνουν την πιο περιπετειώδη εμφάνιση, με τα προαναφερθέντα ένθετα, καθώς και τα ανοδιωμένα αντίβαρα του τιμονιού να είναι διαθέσιμα ως αξεσουάρ  και για το C 400 GT.

Τέλος, με μια επίσκεψη στον ελληνικό ιστότοπο της BMW Motorrad βλέπουμε και τις τιμές που διαμορφώνονται από τις 7.638 και 8.448 ευρώ για τις εκδόσεις X και GT, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon