.
Κατηγορία BMW
Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 16:24

BMW S 1000 R SV – ένα «άρρωστο» naked των 56.000 ευρώ

Φορτωμένο με «τα πάντα» από την GP Products, γιατί... έτσι τους αρέσει.

Η μοτοσυκλέτα που βλέπετε στις εικόνες αποτελεί μία BMW S 1000 R που ξεκίνησε την ζωή της ως μία ακόμα «της σειράς», για να αποδομηθεί στην συνέχεια στα εξ ων συνετέθη και να αποκτήσει μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση, αλλά και άλλες μεγάλες αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των τροποποιήσεων περιλαμβάνονται νέα φυσίγγια στο εμπρός πιρούνι και revalving του πίσω αμορτισέρ, ενώ νέο είναι το υποπλαίσιο, τα μαρσπιέ και το εμπρός φωτιστικό σώμα. Η μοτοσυκλέτα απέκτησε «καλούδια» όπως ουρά και αγωγούς ψύξης φρένων από ανθρακόνημα, τροχούς Rotobox από ανθρακόνημα, ενώ επιβάλλεται και η παρουσία τελικού εξάτμισης από την Akrapovic. Τα πάντα βάφτηκαν εκ νέου, με το αποτέλεσμα που βλέπουμε εδώ.

Πηγή έμπνευσης για το S 1000 R SV αλλά και... νονός του; Το Range Rover Sport SV που φαίνεται και στις φωτογραφίες, μαζί με την μοτοσυκλέτα. Η τιμή της; Αγγίζει τις 47.000 λίρες Αγγλίας, δηλαδή περίπου 56.000 ευρώ. Περι ορέξεως...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 16:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW CE 02 x VAGABUND – Γερμανοαυστριακή έκφραση
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon