.
Κατηγορία Aprilia
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 12:28

Aprilia Shiver 900 2025 – Προ των πυλών η επιστροφή του

«Αναγέννηση» μέσω Κίνας προβλέπεται γισα το γνωστό δικύλινδρο street μοντέλο της Aprilia, τώρα και με νέες «επίσημες» ενδείξεις.

Σύμφωνα με τα διεθνή ρεπορτάζ, το όνομα Aprilia Shiver επιστρέφει στη σκηνή και, μάλιστα, αυτούσιο και όχι πίσω από ένα νέο μοντέλο. Στοιχεία από έγγραφα κατοχύρωσης, το πάλαι ποτέ naked/street με τον V2 κινητήρα θα επιστρέψει... όπως μας άφησε, στο τέλος του 2021: ως Aprilia. Και αυτό έχει ενδιαφέρον καθότι, στα τελευταία ρεπορτάζ για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, εικαζόταν ότι το Piaggio Group θα έφερνε ξανά στο προσκήνιο το σήμα της Gilera και θα κατασκεύαζε με την βοήθεια της Zongshen στην Κίνα (ανάλογα ρεπορτάζ μας εδώ και εδώ).

Ωστόσο, τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι το νέο επερχόμενο μοντέλο έχει καταχωρηθεί ως Aprilia APR900, το οποίο μάλιστα θα είναι πανομοιότυπο με το τελευταίο Shiver 900. H κατασκευή του ωστόσο θα γίνεται πιθανότατα στην Κίνα εξολοκλήρου, ώστε να κρατηθεί το τελικό κόστος της μοτοσυκλέτας σε αποδεκτά επίπεδα. Ακόμα, πιθανόν έχουμε αλλαγή της απόφασης για «ανάσταση» της Gilera, διότι η ιστορία της δεν έχει ιδιαίτερη σύνδεση και δεν είναι τόσο γνωστή στην σημερινή ευρύτερη αγορά – με τις τελευταίες αγωνιστικές εμφανίσεις της κατά την διάρκεια των 90s και την εμφάνιση του ονόματος της, κυρίως σε scooter, από εκεί και πέρα.  Ίδωμεν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2024 12:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Aprilia – Έμμεση παραδοχή για μελλοντικά 457 μοντέλα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon