.
Κατηγορία Aprilia
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 16:00

Aprilia – Έμμεση παραδοχή για μελλοντικά 457 μοντέλα

Έρχονται Tuono 457 και, ακόμα πιο σημαντικά, Tuareg 457; Η απάντηση της Aprilia σε ανάλογη ερώτηση... δεν είναι, σε καμία περίπτωση, αρνητική!

Ιταλοί συνάδελφοι μας προσπάθησαν να «αλιεύσουν» περισσότερες πληροφορίες από την Aprilia, με την αφορμή της δοκιμής του νέου RS 457 – μοντέλο που έχουμε δοκιμάσει και εμείς, μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια μας για το ανάλογο περιεχόμενο. Οι Ιταλοί ρώτησαν συγκεκριμένα, για το αν θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα με το νέο μοτέρ, ένα «φυσικό επακόλουθο» της φιλοσοφίας πλατφόρμας.

Η απάντηση της Aprilia ήταν πλάγια, αλλά μάλλον σαφής: «Είναι ξεκάθαρο ότι στην μοτοσυκλέτα του σήμερα, οι επενδύσεις που συνδέονται με την δημιουργία νέου κινητήρα και πλατφόρμας οχημάτων γίνονται έτσι, ώστε πάντα προτείνουν να σκέφτεσαι μία οικογένεια προϊόντων και ποτέ ένα μόνο μοντέλο. Σήμερα, παραμένουμε εστιασμένοι στο RS457, αλλά εν πάσει περιπτώσει, μείνετε συντονισμένοι!»

Γιατί τόση επιμονή, λοιπόν, για πληροφορίες σχετικά με άλλα μοντέλα; Είναι σαφές, εδώ και χρόνια στην αγορά, ότι τα sportbikes δεν απολαμβάνουν την επιτυχία που είχαν κάποτε. Συνεχίζουν να είναι εντυπωσιακά και, σε αρκετές περιπτώσεις, να ηγούνται της «προσοχής» που λαμβάνει μία μάρκα, αλλά τελικά πουλάνε σχετικά λίγο. Αντίθετα, τα Adventure μοντέλα είναι ξεκάθαρα στην εποχή τους, ενώ για το δρόμο, οι επιλογές naked/street πρωταγωνιστούν.

Φυσικά, όσοι παρακολουθούν μαζί μας τις εξελίξεις στον χώρο, ξέρουν ότι το μοτέρ του RS457 έχει ήδη εντοπιστεί, να δοκιμάζεται και σε άλλη μοτοσυκλέτα – που δεν αποκλείεται, να είναι μια νέα Moto Guzzi.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 16:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Aprilia Tuono V4 2025 – Διέρρευσαν κατασκοπευτικές εικόνες
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon