.
Κατηγορία Aprilia
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 15:05

Aprilia Tuono V4 2025 – Διέρρευσαν κατασκοπευτικές εικόνες

Μία εμφανή αεροδυναμική «τόνωση» περιμένουμε, κατά πάσα πιθανότητα, στο νέο Tuono V4 για το 2025.

Πριν λίγα λεπτά, φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας που πιθανότατα είναι η νέα Aprilia Tuono V4 2025, είδαν το φως της δημοσιότητας στα κανάλια κοινωνικών δικτύων. Βλέπουμε την χαρακτηριστική καμουφλαρισμένη μορφή μιας μοτοσυκλέτας σε στάδιο ανάπτυξης, αλλά αυτό που δεν κρύβεται είναι η νέα «πτέρυγα» εμπρός, προφανώς για ενίσχυση της σταθερότητας στις μεγάλες ταχύτητες αλλά και στο... look.

Κατά τα άλλα, βλέπουμε αλλαγές στην εμφάνιση και των εμπρός πλαστικών εκατέρωθεν του μούτρου, αν και σε γενικές γραμμές η μοτοσυκλέτα φαίνεται παρόμοια με την υπάρχουσα. Είμαστε εν αναμονή για περισσότερες πληροφορίες, εν όψει των ευρωπαϊκών εκθέσεων.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 15:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Aprilia RSV4 X ex3ma - RSV4 από το MotoGP
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon