.
Κατηγορία Thrust Motor
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 17:45

Thrust Motor X-SUV 300 GT ABS - Ανακοινώθηκε η τιμή του

Η Thrust Motor της Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ ετοιμάζεται να υποδεχτεί στην Ελλάδα ένα νέο πολυτελές σπορ σκούτερ.

Το νέο X-SUV έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο πέρυσι στην EICMA 2023 στο Μιλάνο στη μορφή που πωλείται στην Κίνα με κινητήρα 250 κυβικών (εξ ου και οι φωτογραφίες που αναγράφουν 250 στα εικονιζόμενα σκούτερ), ωστόσο στην Ελλάδα θα το γνωρίσουμε με μια μεγαλύτερη μονάδα 300 cc που ήδη γνωρίζουμε στη χώρα μας από το Explorer 300 με μέγιστη απόδοση 27 hp και 2.5 kgm.

thrust xsuv 20

Το X-SUV 300 GT ABS είναι ένα κομψό, σύγχρονα σχεδιασμένο σπορ GT σκούτερ με τροχούς 14 ιντσών μπροστά και 13 πίσω που ζυγίζει 177 κιλά με όλα του τα υγρά.

thrust xsuv 22 

Διακρίνεται για τον προσεγμένο εξοπλισμό που περιλαμβάνει keyless χειρισμό ανάφλεξης, τάπας καυσίμου και ανοίγματος σέλας, έγχρωμη και μεγάλη TFT οθόνη με συνδεσιμότητα Bluetooth, φωτιζόμενους διακόπτες, ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα σε δύο θέσεις (χωρίς εργαλεία), ενώ στα χαρακτηριστικά ασφαλείας του ξεχωρίζουν τα συστήματα ABS και traction control.

thrust xsuv 33

Το νέο X-SUV 300 θα γίνει διαθέσιμο από την Thrust Motor στην ελληνική αγορά σε πολύ συμφέρουσα τιμή, η οποία ανακοινώθηκε στα €3,995!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 17:52

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Thrust Motor X-SUV 125 και 300 - Πολυτελής άφιξη προ των πυλών
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon