.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 07:15

Ένα σπάνιο Honda "John McGuinness 100th Start Race Replica" Fireblade προς πώληση

Εάν θελήσατε την επετειακή ρέπλικα της μοτοσυκλέτας του John McGuinness αλλά δεν την... προλάβατε, τότε σας έχουμε ευχάριστα ( ; ) νέα.

Ο λόγος για το επονομαζώμενο John McGuinness 100th Start Race Replica Fireblade, το οποίο πωλείται με μόλις 10 χιλιόμετρα στον ολικό χιλιομετρητή. Μια έκδοση φόρος τιμής σε ένα θρύλο του Isle of Man TT, καθώς ο John McGuinness είναι νικητής 23 αγώνων στο νησί, με μόνο τους Michael Dunlop και Joey Dunlop να έχουν κερδίσει περισσότερους αγώνες.

100rep2.jpg

Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του ήταν στο Honda Fireblade SP. Το 2023 ο McGuinness έκανε την εκκίνηση του 100ου του αγώνα και μια ρέπλικα της μοτοσυκλέτας του δημιουργήθηκε από τη Honda για να γιορτάσει την περίσταση. Από τη μοτοσυκλέτα δε λείπουν οι χορηγοί, καθώς και η υπογραφή του McGuinness, πάνω στο λευκό, κόκκινο και χρυσό χρωματισμό. Η τιμή αυτής της μοναδικής μοτοσυκλέτας είναι στις 39.999 λίρες, ήτοι 48 παρά κάτι χιλιάδες ευρώ και είναι μία από τις μόλις 30 μονάδες που παράχθηκαν παγκοσμίως, με τη συγκεκριμένη να είναι το νούμερο δέκα.

Τα πρόσθετα εξαρτήματα από το... απλό CBR1000RR-R Fireblade SP περιλαμβάνουν ανθρακονημάτινο μπροστινό φτερό, μονόσελο, κάλυμμα σέλας και ψηλό ανεμοθώρακα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2024 07:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon