.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 07:53

MV Agusta - Πρεμιέρα για το «Η ομορφιά δεν είναι αμαρτία»

Η ταινία μικρού μήκους «Beauty Is Not A Sin», παραγωγής MV Agusta και εμπνευσμένη από τη Superveloce 1000 Serie Oro σε σενάριο και σκηνοθεσία του Nicolas Winding Refn, έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 31 Αυγούστου στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Nicolas Winding Refn δήλωσε ότι το «Beauty Is Not A Sin» αντιπροσωπεύει μια επανάσταση για τη Βενετία καθώς, για πρώτη φορά στην ιστορία του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου, μια διαφήμιση έγινε δεκτή στην επίσημη διαολγή, στο πλαίσιο του μη ανταγωνιστικού τμήματος.

Το «Beauty Is Not A Sin» ανατέθηκε παρέχοντας στον σκηνοθέτη απόλυτη ελευθερία να δημιουργήσει ένα κομμάτι κινηματογραφικής τέχνης που θα απεικόνιζε την ιδέα της ομορφιάς και της επιθυμίας, που είναι οι βασικοί πυλώνες πίσω από το Superveloce 1000 Serie Oro. Το αποτέλεσμα είναι μια ταινία 7 λεπτών γεμάτη με καθαρή αισθητική, αντιθέσεις, ποίηση και πρόκληση, η οποία, όπως είπε ο Alberto Barbera (Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας) κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, «είναι πολύ όμορφη για να θεωρείται απλώς διαφήμιση»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon