.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 09:59

R.I.P. Claire Lomas – Νεκρή σε ατύχημα η φιλάνθρωπος αναβάτρια

Είχε γίνει γνωστή για τις δράσεις της αλλά και για τις παρακινητικές ομιλίες που είχε δώσει, μετά από το ατύχημα της που της στέρησε την χρήση των ποδιών της.

Πολύ δυσάρεστα νέα που μας έρχονται από την Μεγάλη Βρετανία, καθώς η Claire Lomas, φιλάνθρωπος αναβάτρια μοτοσυκλέτας και παρακινητική ομιλήτρια, έχασε την ζωή της μετά από ατύχημα που συνέβη στην Ιορδανία της Ασίας. Τα ρεπορτάζ δεν αναφέρουν τι ακριβώς συνέβη, παρά μόνο τα απαραίτητα, ενώ η οικογένεια της Lomas έχει ζητήσει τον σεβασμό της ιδιωτικότητας της, κατά την διάρκεια αυτών των δύσκολων ημερών.

Η Lomas ήταν μόλις 44 ετών και είχε γίνει γνωστή, από τις πολλαπλές φιλανθρωπικές δράσεις της μετά από ένα ατύχημα ιππασίας που είχε, το 2007. Τότε, η Lomas είχε πέσει από το άλογό της και υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ έμεινε παράλυτη από τον θώρακα και κάτω. Ωστόσο, η Lomas δεν άφησε την ζωή της πίσω της, καθώς έμαθε να οδηγεί μοτοσυκλέτα μετά από το ατύχημα, ενώ το 2012 και το 2016 πήρε μέρος στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, τρέχοντας με «βιονική» στολή – της πήρε 17 και 5 ημέρες να τερματίσει, αντίστοιχα. Η Lomas είχε επιλεγεί να ανάψει την ολυμπιακή φλόγα για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012, ενώ το 2017 τιμήθηκε με τον τίτλο ευγενείας MBE – Member of the British Empire, για τις φιλανθρωπικές δράσεις της. Συνολικά, στην Lomas αποδίδεται η συγκέντρωση 1 εκατομμυρίου λιρών Αγγλίας, για διάφορους ανάλογους σκοπούς. Παράλληλα, η Lomas έδινε παρακινητικές ομιλίες, χρησιμοποιώντας την δική της ιστορία για να εμπνεύσει άλλους να εστιάζουν στα θετικά της ζωής και να αλλάζουν τρόπο σκέψης.

Ευχόμαστε συλλυπητήρια στους οικείους και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 10:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon