.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 16:07

Μια Yamaha Ténéré 700 Extreme αφιερωμένη στα 50 χρόνια YZ

Μια αγγλική, μοναδική δημιουργία συστήνει την adventure μοτοσυκλέτα της Yamaha με τα φανταχτερά χρώματα των motocross του παρελθόντος.

Η αγγλική Yamaha MX Experience, σχολή motocross που συνδέεται με τη Yamaha και έχει την έγκριση της AMCA (Amateur Motor Cycle Association), έντυσε μια Ténéré 700 Extreme στα επετειακά χρώματα που είχε παρουσιάσει η Yamaha για τη σειρά YZ 50th Anniversary το Καλοκαίρι του 2023 για τη γκάμα του 2024.

Βασισμένα στο φανταχτερό μοτίβο των ΥΖ των αρχών της δεκαετίας του 1990 με λευκή βάση και έντονες λεπτομέρειες σε φούξια και μπλε, το συγκεκριμένο Ténéré 700 Extreme δεν έχει άλλες διαφορές από το μοντέλο βάσης πλην των γραφικών και των χρωμάτων που φτάνουν ως την ανοδίωση των ζαντών.

Το συγκεκριμένο μοναδικό μοντέλο δεν προορίζεται για εμπορική εκμετάλλευση, αλλά είναι απλώς ένα διαφορετικό Ténéré που θα συμβάλλει στις προωθητικές ενέργειες της Yamaha MX Experience.

Η σειρά των motocross YZ δημιουργήθηκε από τη Yamaha το 1974 με το πρώτο δίχρονο ΥΖ250, ανοίγοντας μια λαμπρή σελίδα στην αγωνιστική της ιστορία που έχει φέρει αμέτρητους τίτλους σε όλα τα επίπεδα και συνεχίζει ως σήμερα με μια οικογένεια μοντέλων που μετρά τόσο δίχρονους όσο και τετράχρονους απογόνους.

Πηγή: Yamaha MX Experience Facebook

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon