.
Κατηγορία MotoGP
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 15:05

MotoGP – Γκρίνια Vinales και Bezzecchi για την σύγκρουση τους στο Phillip Island

To συμβάν άφησε εκνευρισμό και πικρία μεταξύ των δύο αναβατών με κανέναν από τους δύο να κάνει πίσω.

Πέρα από την εντυπωσιακή διπλή νίκη του Marc Marquez στο GP Aυστραλίας, την προσοχή τράβηξε αναφίβολα το τρομακτικό ατύχημα μεταξύ των Maverick Vinales και Marco Bezzecchi, που οδήγησε και τους δύο εκτός αγώνα.

Ο Vinales, αμέσως μετά το ατύχημα, απαθανατίστηκε να κάνει την γνωστή χειρονομία με το μεσαίο δάκτυλο στον Bezzecchi, κάτι για το οποίο ο Ιταλός αναβάτης έχει να πει: «Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του αμέσως μετά το τρακάρισμα. Αλήθεια, αν ήμουν στην θέση του και οι ρόλοι μας ήταν αντίστροφοι, θα έλεγχα πώς είναι ο άλλος αναβάτης, αντί να σηκώνω το μεσαίο δάκτυλο και να λέω “άντε γ...” επανειλλημένα. Μιλήσαμε στο ιατρικό κέντρο, μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και το σημαντικό είναι ότο και οι δύο ήμαστε ΟΚ. Μετά πήγε στις συνεντεύξεις και είπε κάτι τελείως διαφορετικό. Δεν με ενδιαφέρει, με νοιάζει που τελικά είμαστε εντάξει, κυρίως εγώ. Λυπάμαι για αυτόν, αλλά η πτώση μου ήταν πιο κρίσιμη».

Από την πλευρά του, ο Vinales μάλλον παραμένει εκνευρισμένος, εκφράζοντας μάλιστα και αγανάκτηση για τους «αγωνιζόμενους του καναπέ» και τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα: «Φρέναρα στο σημείο που φρενάρω πάντα και όχι νωρίτερα. Άκουσα πολλούς να μου λένε περίεργα πράγματα, αν ξέρετε πως να τρέξετε αγώνες, βάλτε τις φόρμες σας και ελάτε σπίτι μου. Ήμουν γρήγορος, αλλά από ένα σημείο και πέρα η απόδοση του πίσω ελαστικού μου έπεσε και δεν μπορούσα να είμαι το ίδιο ακριβής με πριν. Υπέφερα προσπαθώντας να κάνω καλούς γύρους. Όταν φοράς το κράνος, ξεχνάς τα πάντα και απλά προσπαθείς.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 15:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MotoGP 2024, 17ος Αγώνας, Αυστραλία - Welcome to the Marc Marquez Show!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon