.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 20:35

CFMOTO - Έρχεται μελλοντικό supersport μοντέλο με V4 κινητήρα

Ο Charles Ni, Chief Sales Officer της CFMOTO υπήρξε σε συνέντευξη του αποκαλυπτικός για τα μελλοντικά μοντέλα της εν λόγω εταιρείας.

Σε συνέντευξη του στο ιταλικό inmoto, ανέφερε πως βραχυπρόθεσμα η CFMOTO θα παρουσιάσει πολλά νέα μοντέλα, ξεκινώντας από το 675 SR-R,  ενώ σύντομα έπεται συνέχεια με scooter. Ακόμα, αναμένονται ενδιαφέρουσες καινοτομίες στους μικρούς κυβισμούς, ιδιαίτερα στα 125 κ.εκ. Ως προς τη συνεργασία με την ΚΤΜ, ο Ni απάντησε πως τα διοικητικά συμβούλια και των δύο εταιρειών έχουν πολύ στενή επικοινωνία για να κατανοήσουν το πώς να κινηθούν στο μέλλον και πώς να εξελίξουν τη σχέση μεταξύ αυτών των δύο εταιρειών.

Στην ερώτηση δε για το αν θα υπάρξουν στο μέλλον KTM με πλατφόρμες της CFMOTO, η απάντηση ήταν ότι όλα είναι πιθανά! Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται συνεχώς και υπάρχει συνεχής ανταλλαγή γνώσεων και αυτό γιατί προφανώς κοστίζει λιγότερο η παραγωγή των κινητήρων στην Κίνα, για μια σειρά από λόγους, αλλά χωρίς να χάνεται τίποτα από την ποιότητα.

Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο σημείο του ιταλικού άρθρου, ήταν η επιβεβαίωση ενός επερχόμενου supersport με V4 κινητήρα, το οποίο είναι σε φάση αναζήτησης προμηθευτών, με το χρόνο παρουσίασης του να τοποθετείται το 2026, με το τελικό project να μπορεί να κοιτάξει στα ίσια τον ανταγωνισμό, προμηνύοντας ίσως ένα απροσδόκητο ανταγωνιστή για τη Ducati.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 20:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon