.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 13:09

H Honda Ιαπωνίας παραχωρεί δωρεάν EM1 e για δοκιμή από τους τελικούς χρήστες

Για όσους λένε «ηλεκτρικό, ούτε τσάμπα να μου το έδιναν»... μήπως να το ξανασκεφτούν; 

Ναι, το ξέρουμε πολύ καλά: Μεγάλη μερίδα αναβατών απλώς δεν γουστάρει τα ηλεκτρικά οχήματα – και κάνει και πολύ θόρυβο για να το κάνει γνωστό τοις πάσι. Όμως η Honda Ιαπωνίας έχει ετοιμάσει μία καμπάνια, μέσω της οποίας θέλει να λάβει δοκιμαστική γνώση από τους ίδιους τους υποψήφιους πελάτες λιανικής. Ο τρόπος; Απλούστατος για την Honda: Σου παραχωρεί ένα ηλεκτρικό EM1 e να το χρησιμοποιήσεις, χωρίς να το πληρώσεις!

Η δοκιμή που προτείνει η Honda αφορά αποκλειστικά τους κατοίκους Τόκιο και οι συνολικοί «τυχεροί» που θα πάρουν το δικό τους Honda ΕΜ1 e για την περίοδο της δοκιμής θα είναι 500 – η Honda θα δέχεται αιτήσεις μέχρι τις 18 Αυγούστου. Οι χρήστες που θα επιλεγούν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το EM1 e για ένα διάστημα 60 ημερών, ενώ θα χορηγηθούν φυσικά με τον απαραίτητο φορτιστή αλλά και Top Box για το scooter τους!

Μέσα σε αυτό το διάστημα δοκιμών, η Honda θέλει να λάβει απευθείας feedback από τους αναβάτες, τους οποίους μάλιστα ενθαρρύνει να κάνουν δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα -μάλιστα χωρίς να τους δεσμεύει ως προς το τι θα ανεβάσουν! Προς το παρόν, ανάλογες δράσεις δεν έχουν ανακοινωθεί για άλλες χώρες ή μέρη του κόσμου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2024 13:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon