.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 09:47

Βραβεία FIM 2024 – Στην ισπανική Mallorca η τελετή απονομής

Στην πρωτεύουσα του νησιού της Μαγιόρκα θα γίνει φέτος η απονομή των βραβείων FIM, μετά από το τέλος των αγωνιστικών σεζόν της χρονιάς. (δελτίο τύπου)

Save the date: Η FIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η τελετή των βραβείων 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Πάλμα, την πρωτεύουσα του ισπανικού νησιού Μαγιόρκα, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

Αυτή η περίφημη περίσταση όχι μόνο θα γιορτάσει όλους τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές της FIM του 2024, αλλά θα είναι επίσης μια άλλη στιγμή για την αναγνώριση της 120ης επετείου της FIM. Το συνεδριακό κέντρο Palma με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και τις εκτεταμένες εγκαταστάσεις του θα είναι ο χώρος που θα φιλοξενήσει τη φετινή βραδιά των βραβείων FIM.

Στον ίδιο χώρο θα υποδεχθεί επίσης τη Γενική Συνέλευση της FIM την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, όταν εκπρόσωποι από πολλές εθνικές ομοσπονδίες σε όλο τον κόσμο θα ψηφίσουν για μια σειρά από σημαντικά θέματα.

Το επόμενο απόγευμα θα γίνει η λαμπερή τελετή των βραβείων 2024 για να τιμήσουν και να γιορτάσουν τα επιτεύγματα ενός διεθνούς καστ Παγκοσμίων Πρωταθλητών μοτοσικλέτας.

Ο Πρόεδρος της FIM, Jorge Viegas, δήλωσε: «Με μια τόσο μακρά και επιτυχημένη σχέση με τον αθλητισμό μοτοσικλέτας που με τα χρόνια έχει οδηγήσει σε αμέτρητους Παγκόσμιους Πρωταθλητές FIM, η Ισπανία είναι μια πολύ κατάλληλη χώρα υποδοχής για την τελετή των βραβείων FIM 2024 και δε θα μπορούσε να υπάρξει ένα πιο όμορφο σκηνικό από την πόλη της Πάλμα στο νησί της Μαγιόρκα των Βαλεαρίδων, όπου θα γιορτάσουμε άλλη μια φανταστική χρονιά ανταγωνισμού FIM;»

Ο Γενικός Γραμματέας της Real Federacion Motociclista Española (RFME), Rafael Núñez Forneiro, πρόσθεσε: «Είναι τιμή και χαρά να συνεργάζομαι με τη FIM για να φέρω αυτό το διάσημο γεγονός στην Ισπανία. Η RFME ανυπομονεί να καλωσορίσει τις ομοσπονδίες και τα μέλη τους, τους αξιωματούχους και τους παγκόσμιους πρωταθλητές από όλο τον κόσμο σε αυτό που είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά των βραβείων FIM στο νησί της Μαγιόρκα».

Αυτή θα είναι η μοναδική ευκαιρία φέτος που τόσοι πολλοί ήρωες της μοτοσικλέτας θα βρίσκονται ταυτόχρονα στο ίδιο μέρος. Είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε, οπότε φροντίστε να σημειώσετε την ημερομηνία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 10:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon