.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 08:01

Can-Am - Της καταπόνησης το ανάγνωσμα για τα επερχόμενα ηλεκτρικά μοντέλα

Ένα ιδιαίτερο κομμάτι στην εξέλιξη μιας μοτοσυκλέτας είναι και οι δοκιμασίες για την αντοχή της, με τα επερχόμενα ηλεκτρικά μοντέλα της Can-Am να μην αποτελούν εξαίρεση.

Στο πρόσφατο video που δημοσίευσε η Can-Am λοιπόν, αποκαλύπτονται οι δοκιμές αντοχής που σχετίζονται με κραδασμούς και όχι μόνο. σημεία κρίσιμα για μια μοτοσυκλέτα οπυ εξαρτάται από ευαίσθητα εξαρτήματα όπως πλακέτες κτλ.

Ο μηχανικός προσομοίωσης της Can-Am για τα ηλεκτρικά οχήματα, Philip Maltais, δήλωσε: «Στόχος μας είναι πάντα να βεβαιωνόμαστε ότι οι δοκιμές είναι αντιπροσωπευτικές της πραγματικής χρήσης, αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το δοκιμάζουμε με πιο αυστηρό τρόπο από ότι θα κάνει ο πελάτης. Ζητάμε από τους αναβάτες της δοκιμής μας να είναι οι χειρότεροι δυνατοί αναβάτες.» 

Μετά την παρακολούθηση του βίντεο, είναι σαφές ότι η Maltais δεν υπερέβαλε και πόσο πολύ λέγοντας πως η ομάδα του προσπαθεί να βάλει τα νέα μοντέλα στις πιο σκληρές συνθήκες.

Εντωμεταξύ το να βλέπουμε τα νέα μοντέλα σε δράση και σε... μαρτύρια είναι ενδιαφέρον, κάνοντας μας να πιστεύουμε σε ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες με σοβαρές αξιώσεις. Ακόμη βέβαια περιμένουμε τις τιμές και τις προδιαγραφές, αλλά τα εν λόγω νέα μοντέλα υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσουν φέτος, οπότε λογικά η αναμονή θα τελειώσει σύντομα..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon