.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 16:46

CFMOTO 500SR Voom – Η τιμή του στην Κίνα θα σας κάνει να κλάψετε

Η νεορετρό supersport έρχεται και σε μία τιμή που επίσης θυμίζει... άλλες εποχές στην κατηγορία.

Την παρουσίαση της νέας CFMOTO 500SR Voom την έχουμε καλύψει ήδη, σε ανάλογη αρθρογραφία μας που μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ. Τώρα, μαθαίνουμε και την τιμή που θα έχει η μοτοσυκλέτα στην Κίνα – καθώς, όπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα, δεν θα διατεθεί σε άλλες χώρες του κόσμου. Σε τι τιμή; Ετοιμαστείτε να κλάψετε.

Συγκεκριμένα, η τιμή του μοντέλου ανακοινώθηκε στα 34.980 Yuan για την «βασική» έκδοση της μοτοσυκλέτας, ενώ η «high-end» έκδοση της (δεν διευκρινίζονται οι διαφορές μεταξύ τους) θα κοστίζει 37.980 Yuan. Σε άμεση ισοτιμία, μιλάμε δηλαδή για 4.400 και και 4.800 ευρώ αντίστοιχα! Ασύλληπτη τιμή, αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για μοτοσυκλέτα με τετρακύλινδρο εν σειρά κινητήρα, ο οποίος έχει σχεδόν λάβει exotica status. Επί παραδείγματι, το «πλησιέστερο» παράδειγμα στην Voom, η 4κύλινδρη εν σειρά Kawasaki ZX-4R, κοστίζει πάνω από 9.000 ευρώ στην αρχική της έκδοση και, αν πάρεις την ZX-4RR με τα επετειακά χρώματα, ξεπερνάς τις 10.000 ευρώ.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι αυτή η τιμή κάτω από 5.000 ευρώ, για το Voom, θα μείνει όνειρο θερινής νυκτός. Ακόμη και αν η CFMOTO αποφασίσει να την φέρει στην Ευρώπη, σίγουρα θα υποστεί ανατιμήσεις λόγω όλων των ενδιάμεσων παραγόντων. Οπότε... μην περιμένετε να δούμε το 500SR Voom με τιμή Κίνας... συζητήστε, όμως, στα σχόλια, πόσο θα έπρεπε να κοστίζει αυτή η μοτοσυκλέτα αν έρθει στην Ελλάδα...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 16:54

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon