.
Κατηγορία Kawasaki
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 12:20

Kawasaki Z1100 2025 – Teaser για την επερχόμενη παρουσίαση

Έρχεται και η ώρα του νέου Z1100, όπως όλα δείχνουν – 6 μέρες από την αποκάλυψη, στις 30 Οκτωβρίου.

Η ανανέωση, προς τα επάνω, του θρυλικού «μεγάλου» Kawasaki Z είχε πέσει στο τραπέζι ήδη από τον Αύγουστο, με την εταιρεία να μην ανακοινώνει νέα χρώματα για το Z900, την στιγμή που το έκανε για άλλα μοντέλα, εν όψει 2025. Φαίνεται ότι το νέο μοτέρ των 1.100 κυβικών, που είδαμε πρώτα στο Versys, θα έρθει και στο Z.

Αιτία της ειδήσεως, ένα teaser video εξ Αμερικής, που δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρερμηνείας, μιας και ο τίτλος του εμπεριέχει τις λέξεις «Εξέλιξη» και «απόδοση». Το σύντομο κλιπ κάνει σαφέστατο το ότι μιλάμε για την παρουσίαση ενός νέου Z: Φαίνεται και από την μορφή της «θολής» μοτοσυκλέτας, όπως και από το κράνος του αναβάτη-δοκιμαστή, που έχει εξόφθαλμο το Z στο πλάι του. Αλλά και ο ήχος που ακούγεται στο βίντεο, αντιστοιχεί σε αυτόν ενός τετρακύλινδρου εν σειρά μοτέρ.

Περισσότερα αναμένουμε, σύντομα. Προς το παρόν, δείτε το βίντεο, παρακάτω.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 12:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki KLX230SM SE - Μια ξεχωριστή έκδοση στην Ινδονησία
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon