.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 10:37

Kawasaki Eliminator 900 2025 – Καιρός για μία ακόμα αναγέννηση;

Φήμες από την Ιαπωνία που αναφέρονται σε ένα νέο, μεγαλύτερο «αδερφάκι» του φρέσκου Kawasaki Eliminator 500 σε ετοιμασίες.

Στην Kawasaki μπορεί να αποδοθεί –μαζί με την Yamaha- η δημιουργία πιθανώς των πρώτων power cruisers, χάρη στα Eliminator 900 και V-Max. Με το Eliminator 500 του 2024 (την δοκιμή του οποίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ) η Kawasaki μας θύμισε το όνομα και την ιστορία του μοντέλου, γιατί όχι λοιπόν να ακολουθήσει και μία μεγαλύτερη σε κυβισμό εκδοχή του;

Βάσει γραφιστικών εργασιών που δημοσιεύθηκαν σε ιαπωνικά μέσα, αλλά και των ανάλογων φημών που τα «γέννησαν», η Kawasaki θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα νέο Eliminator 900, με τον 4κύλινδρο εν σειρά κινητήρα της σειράς Z στην καρδιά του. Έτσι, το νέο Eliminator 900 θα γινόταν το πρώτο power cruiser στην αγορά, με 4κύλινδρο εν σειρά κινητήρα. Το ιαπωνικό Webike δημιούργησε ψηφιακές απεικονίσεις σε δύο διαφορετικά χρώματα, μαύρο αλλά και σκούρο κόκκινο/μπορντό.

Τα power cruiser έχουν σίγουρα το κοινό τους, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι, στα μεσαία κυβικά, η κατηγορία σημειώνει αύξηση πωλήσεων τουλάχιστον στην Ευρώπη. Η πορεία του έτους και της ειδησεογραφίας, θα μας πει αν τελικά οι φήμες θα γίνουν πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 10:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki Ninja ZX-6R 2024 - Διαθέσιμη στην Ελλάδα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon