.
Κατηγορία Husqvarna
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 07:48

Husqvarna - Τα Pro enduro μοντέλα του 2025 είναι εδώ

Η Husqvarna αποκάλυψε τα Pro enduro μοντέλα της για το 2025, το δίχρονο TE 300 Pro και το τετράχρονο FE 350 Pro.

Αμφότερα τα δυο νέα μοντέλα, είναι εξοπλισμένο με εξαρτήματα που βελτιώνουν τις επιδόσεις, διασφαλίζοντας -όπως αναφέρει η Husky- ότι οι επίδοξοι αγωνιζόμενοι, μπορούν να ανταγωνιστούν με σιγουριά γνωρίζοντας ότι οι μοτοσυκλέτες τους προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Στις οπτικά αντιληπτές διαφορές, τα γκρι πλαστικά του 2024 αντικαθίστανται με παραδοσιακά λευκά, με ένα γκρι πίσω φτερό που εισάγεται για να ξεχωρίζει τη γκάμα. Στα μοντέλα Pro, οι αναβάτες θα βρουν στο μπροστινό σύστημα τις αναρτήσεις WP XACT Closed Cartridge με μια νέα, ρυθμιζόμενη προγεμισμένη βαλβίδα με ελατήριο που προσφέρει ακριβή απόσβεση συμπίεσης σε υψηλές ταχύτητες. Επιπλέον, ένα hydro-stop σύστημα βοηθά και διατηρεί την ορμή προς τα εμπρός μετά από μεγάλες προσγειώσεις. Πίσω, το αμορτισέρ WP XACT ρυθμίζεται εύκολα με το χέρι για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι αναβάτες μπορούν να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη ρύθμιση ανάρτησης.

HuEndPro2.jpg

Στα του κινητήρα, ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης κινητήρα (EMS) διασφαλίζει ότι τόσο το TE 300 Pro όσο και το FE 350 Pro μπορούν να προσαρμοστούν όσον αφορά την παροχή ισχύος. Μια επιλογή από δύο χάρτες κινητήρα μπορεί να εναλλάσσεται και να ενεργοποιείται ακόμη και κατά την οδήγηση, χρησιμοποιώντας το διακόπτη επιλογής χάρτη για να ταιριάζει στο έδαφος ή στις προτιμήσεις του αναβάτη. Το EMS επιτρέπει την περαιτέρω παραμετροποίηση του κινητήρα του FE 350 Pro, με το προαιρετικό Traction Control και το στάνταρ Quickshifter, οι αναβάτες μπορούν να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη ρύθμιση που ταιριάζει στο στυλ ή τις συνθήκες τους.

HuEndPro3.jpg

Τέλος, τα κοινά αξεσουάρ που βρίσκονται σε κάθε μοντέλο είναι εκτεταμένα. περιλαμβάνοντας Factory Racing ζάντες EXCEL Takasago υψηλής αντοχής, τιμόνι Pro Taper και δίσκους φρένων GALFER, συνδυάζοντας την απόδοση με το στυλ. Τα δε συστήματα συμπλέκτη και φρένων είναι της Brembo, το πίσω γρανάζι είναι Supersprox Stealth, ενώ παρόντα είναι και προστατευτικά δίσκου εμπρός και πίσω, τα οποία συμβάλλουν στην ανθεκτικότητα. Τα μαλακά grips της ODI, το σκούρο γκρι κάλυμμα σέλας με τις πρόσθετες "νευρώσεις" για επιπλέον πρόσφυση και η προστατευτική ποδιά συμπληρώνουν τη μακρά λίστα των εξαρτημάτων των εν λόγω μοντέλων περιορισμένης έκδοσης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 08:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna Vitpilen 801 – Έρχεται και επισήμως
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon