.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 08:13

Κουπάκι 2024 - "Στην κάτω μπάντα τ’Αοριού!"

Μετά την καλοκαιρινή διακοπή, το... Κουπάκι επανέρχεται με την 4η φετινή βόλτα που θα αποτελείται από μια διαδρομή γύρω από τον Ψηλορείτη.

Αυτή την Κυριακή, 29/9, οι Dakarete μας προσκαλούν στην "Στην κάτω μπάντα τ’Αοριού". Η διαδρομή περιλαμβάνει πολλές εναλλαγές τοπίων, από αμπελώνες και ελαιώνες μέχρι γυμνό τοπίο με χαράκια και γκρεμούς, καθώς και υψομετρικές καθώς σε όλη τη διάρκεια της βόλτας θα το πρόγραμμα θα έχει μετάβαση από τα... χαμηλά στα ψηλά και τούμπαλιν. Η βόλτα θα γίνει σε επαρχιακό οδικό δίκτυο και σε μερικά κομμάτια δευτερεύοντος επαρχιακού δικτύου. Θα περιλαμβάνει αρκετά μικρά και μεγάλα χωριά της ενδοχώρας που κρύβουν αρκετά αξιόλογα σημεία ενδιαφέροντος και αξίζει κάποια στιγμή να τα εξερευνηθούν μεμονωμένα.

Ο τέταρτος γύρος του... Κουπακίου 2024 θα είναι κυκλικός γύρω από τον ορεινό όγκο του Ψηλορείτη, με φορά σύμφωνα με τους δείκτες του ρολογιού, με το σημείο συνάντησης να ορίζεται στις Σίσσες, στον κόμβο προς Αλόιδες στις 09.00 το πρωί με σκοπό την αναχώρηση στις 09.30. Η πρώτη στάση θα γίνει στην Ι.Μ. Γοργολαΐνη που βρίσκεται στους Ασίτες για νερό και ξεμούδιασμα, με τη δεύτερη μεγάλη και κύρια στάση να είναι στη λίμνη του Ζαρού.

koupaki24b.jpg

Στη συνέχεια, σειρά έχει η Μόνη Αρκαδίου όπου και θα συμπληρωθούν οι πόντοι στις καρτέλες των συμμετεχόντων. Με τη βόλτα ουσιαστικά να τελειώνει, υπάρχει δυνατότητα για μεσημεριανό για οποίον επιθυμεί, σε κάποια ταβέρνα είτε στις Μαργαρίτες είτε στη Δροσιά (είτε οπουδήποτε άλλου).

Η διαδρομή της βόλτας θα αναρτηθεί εντός της εκδήλωσης και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρέπει να φοράμε τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό. Τέλος, στην εκδήλωση θα υπάρχει και κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Γιάννη που πασχει από καρκίνο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Suzuki Moto Greece στο 3ο Adventure Meeting 2024
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon