.
Κατηγορία Husqvarna
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 14:56

Husqvarna Vitpilen 801 – Έρχεται και επισήμως

Το πρώτο teaser video για το νέο μοντέλο είναι ήδη στον αέρα.

Πριν από 6 μήνες, η Husqvarna μας αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο Svartpilen 801 μετά από αρκετό «γαργάλημα» στα social media με teasers. Τώρα και επειδή η... λαϊκή απαίτηση ζήτησε επίμονα ένα Vitpilen 801, η Husqvarna δήλωσε ότι... άκουσε το κοινό και αποφάσισε ανάλογα. Και ανακοίνωσε την επικείμενη παρουσίαση του μοντέλου, στις 2 Οκτωβρίου. Βέβαια, από την άλλη, από την αρχή της χρονιάς είχε πέσει στο τραπέζι η παρουσίαση και των δύο μοντέλων, εντός του 2024, οπότε πιθανώς η αναφορά στην γνώμη του κοινού, να έχει και έναν... επικοινωνιακό χαρακτήρα, σε μία κατά τα άλλα ειλημμένη απόφαση.

Στο βίντεο που η Husqvarna δημοσίευσε στα social media, μπορείτε να πάρετε και μία μικρή ιδέα για το μοντέλο πριν την επίσημη αποκάλυψη. Προφανώς, σε τεχνικό επίπεδο, αναμένεται μεγάλη ή και πλήρης ομοιότητα με το Svartpilen 801, σε μία πιο street «γεύση», που είναι και το διακριτικό χαρακτηριστικό του «λευκού» από το «μαύρο» βέλος. Λίγες μέρες απέμειναν λοιπόν, μέχρι τότε, δείτε το βίντεο και ονειρευτείτε ελεύθερα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 15:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna Heritage - Η σειρά "κληρονομιάς" του 2025
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon