.
Κατηγορία Gas Gas
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 13:32

GASGAS MC125 2025 – Παρουσιάστηκε

H GASGAS αποκάλυψε την νέα MC125 για το 2025, το νεότερο μέχρι στιγμής μοντέλο στην γκάμα 125 κυβικών από την μάρκα.

Με δίχρονο κινητήρα στο επίκεντρο, το MC125 προσκαλεί τους αναβάτες να απολαύσουν την οδήγηση εκτός δρόμου «όπως παλιά», αλλά και με όλα τα οφέλη της τεχνολογίας του σήμερα.

Ο δίχρονος κινητήρας των 125 κυβικών φέρει ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου της Keihin, με σώμα πεταλούδας διαμέτρου 39 χιλιοστών, ενώ νέο και πλήρως ηλεκτρονικό είναι το σύστημα βαλβίδας εξάτμισης, που αντικαθιστά την πάλαι ποτέ power valve. To κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6 σχέσεων, από την Panlk, ενώ ο στροφαλοφόρος άξονας έχει χαμηλό βάρος για γρήγορη απόκριση στο γκάζι.

Πλήρως νέα είναι τα γραφικά και τα σχέδιια της μοτοσυκλέτας, φυσικά με το κόκκινο σε πρώτο πλάνο και νέα γράμματα της μάρκας, σε μαύρο χρώμα. Το τιμόνι της NEKEN τοποθετείται σε νέα καβαλέτα, πιο ανθεκτικά στην στρέψη, ενώ τα γκριπ είναι της ODI και είναι τύπου ασφαλείας. Το φίλτρο αέρα και το κουτί του, προσβάσιμα από την αριστερή πλευρά της μοτοσυκλέτας, προσφέρουν ευκολία συντήρησης για ταχύτερες επεμβάσεις και μικρότερης διάρκειας διακοπές της δράσης. Ο συμπλέκτης χρησιμοποιεί ελατήριο διαφράγματος, ενώ χρησιμοποιεί καμπάνα CNC από ατσάλι.

Το πλαίσιο επωφελείται στα χαρακτηριστικά ακαμψίας του, από τις νέες βάσεις κινητήρα, ενώ συνολικά το βάρος του μειώθηκε κατά 300 γραμμάρια – συνολικά, το βάρος της μοτοσυκλέτας ανακοινώνεται στα 92,3 κιλά χωρίς καύσιμο. Χρησιμοποιείται υποπλαίσιο αλουμινίου, τιμονόπλακες από σφυρήλατο αλουμίνιο, ενώ το πιρούνι WP XACT των 48 χιλιοστών είναι πλήρως ρυθμιζόμενο χωρίς εργαλεία, ενώ φέρει και ελατήριο αέρος. Το αμορτισέρ προσφέρει διαδρομή 300 χιλιοστών και φέρει νέες τσιμούχες χαμηλής τριβής, ενώ το ψαλίδι είναι χυτό μονοκόμματο, από αλουμίνιο. Αλουμινένια είναι και τα ψυγεία, ενώ η μοτοσυκλέτα εξοπλίζεται φυσικά και με μίζα, όπως και με 2 χαρτογραφήσεις ισχύος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 13:37

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon